دعوت از دادستان مشهد برای بازدید ازپروژه شهر رویایی پدیده
Contact the author of the petition
کمپین دعوت از دادستان مشهد برای بازدید از پروژه شهر رویایی پدیده
.. و نميدانم چرا در وقت اضافه قلم بر دست گرفتم تا به تو بنويسم كه بيايي! شايد اين نداي آن پيرمرد كهن ساليست كه با مشقت، امروز را به فردا ميرساند تا شايد فردا روزي دگر باشد! و شايد اين ضجّه پيرزني تنهاست كه خود به پا خواسته تا نان آور خانه باشد و قصور برخي را با عزت نفس اش جبران كند! و شايد هم فرياد جواناني باشد كه ميخواهند آینده ای زیبا داشته باشند!
آري قاضی عزيز اين صداي مردمي ست كه امروز در تنگنا هستند و دست ياري به سوي تو دراز كردهاند تا بيايي! اما چرا تو! آخر نه آنست که تو را دوست داشته باشیم بلکه به خاطر مال و دارائي است که سرمایه همه ماست و در پدیده به امانت گداشته ایم. به خاطر اينكه می خواهیم ببینی که ثمره داشته های ما به چه شکل در آمده! آنگاه برای سرمایه های ما با قلم تهدید و تنبیه و تحزیر حکم برانی. میخواهیم بیایی! تو نمادي از انساني هستي كه کلید در دست دارد. امیدواریم با این کلید قفلهای 120 هزار نفر را باز کنی نه اینکه بر رویهایمان زنجیر ببندی!
قدر داشته هایمان رابیشتر بدانیم
نه اصن دردونه باشه
به اميد موفقيت پديده و سامان دادن سهام شركتهايي كه سود سهام غيرواقعي به سهامداران ميدهند.
درود بر جناب آقاي پهلوان
من مسوول هستم
من مسوول هستم
نسبت به کارگر کشورم
نسبت به مهندسین کشورم
نسبت به هرانسانی که فعالیت میکند تا کشورش آباد باشد
و در این راه از تمام تلاشم استفاده میکنم تا به مردم دنیا بفهمانم اینست ایران آباد
پدیده حمایتت میکنیم
به کارت و اهدافت ایمان داریم
صحبت های بیهوده تا بوده همین بوده
پرچم بالاست
پدیده مقاوم و استوار
درود
ممنون که با سودهای غیر واقعی :)) دارین مارو پولدار میکنید
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))
دعوت از دادستان محترم
از طرف خود وخانواده ام از جناب دادستان محترم مشهد خواهش میکنم بزرگواری کنند و از پروژه پدیده در مشهد بازدید بعمل آورند
نظر من
شايد اين نداي آن پيرمرد كهن ساليست كه با مشقت، امروز را به فردا ميرساند تا شايد فردا روزي دگر باشد! و شايد اين ضجّه پيرزني تنهاست كه خود به پا خواسته تا نان آور خانه باشد و قصور برخي را با عزت نفس اش جبران كند! و شايد هم فرياد جواناني باشد كه ميخواهند آینده ای زیبا داشته باشند!
آري قاضی عزيز اين صداي مردمي ست كه امروز در تنگنا هستند و دست ياري به سوي تو دراز كردهاند تا بيايي
دادستان بیا و ببین
بیا تا با هم از پدیده بازدید کنیم تا شاید دانسته حکم برانی و بعدها افسوس ساختمانهای نیمه تمام امروز را در کیش و شاندیز و زمینهای رها شده در شهرهای مختلف را نخوریم
خوب قضاوت کن قاضی جان تا فردای قیامت حداقل 100000 نفر سهامدار به اضافه 30000 خانوار که مستقیم دارند در پدیده نون میخورند جلوتو نگیرن.
سخني از پيامبر اكرم (ص ) در مورد قضاوت
«در روز قيامت قاضي دادگر را ميآورند و چنان حساب سختي از او كشيده ميشود كه آرزو ميكند كارش هرگزحتي درباره يك خرما ميان دو نفر داوري نكرده بود»، (همان، 4954).
| This discussion has been closed. |