دعوت از دادستان مشهد برای بازدید ازپروژه شهر رویایی پدیده
Contact the author of the petition
زنجیره حمایت مردمی , پشتوانه پدیده
ما همه همراه تو هستیم
من به عنوان یکی از مهندسین این کشور که در زمینه تاسیسات تهویه و سرمایش و گرمایش با پدیده کار میکنم از نزدیک شاهد این موضوع هستم که جناب آقایان پهلوان و کادر مهندسین پدیده با چه حساسیت و دقتی بهترین کالاها رو از ایران و سراسر دنیا دارند انتخاب میکنن تا پدیده همیشه پیشتاز باشه. من به عنوان کسی که از نزدیک با پروژه پدیده شاندیز کار کردم میگم واقعا این حرفا در حق خانواده پدیده خیلی بی انصافیه
ya ali
با سلام وعرض ادب خدمت دادستان محترم مشهد به نظر این حقیر قراردادن فعالیتهای پروژه عظیم پدیده در کنار شرکتهای هلدینگی مثل تبرک نتنها جفا یه اعضا ومدیریت این شرکت است بلکه جفا به تمام فعالین عرصه گردشگری و ساختمانی کشور است لذا تقاضا دارد ازین پروژه بازدید فرمایید و در جریان روند فعالیتهای این شرکت قرار گیرید
تبليغات منفي بر عليه پروژه هاي موفق هميشه وجود داره و نه تنها نقاط ضعف نيست بلکه نقطه قوتي هم هست که اين پروژه ها واقعا ماهيت عالي دارن و حتي در مقابل منفي بافي هاي بزرگ هم مقاومت ميکنند ... اگر پديده تخلف کرده ...پس صدا و سيما هم متخلفه ..پس پاي خيليا مياد وسط ...اگر کارش درسته که قطعا درسته چون پروژه قابل لمس با حسابرسي درست پيش روي مردم قرار داده پس در نتيجه دولتمندان با پديده مخالفن يا شايدم شاکي خصوصي از سوي بورس يا جاي ديگر داره که نميخوان بزارن مردم بيرون از بورس فعاليت داشته باشن ضمنا لينک صحبتهاي آقاي پهلوان در مجمع همه چي رو روشن ميکنه http://persiandrive.com/download2.php?a=595106&b=4fb51dc617c60f0f6ed804431ce3e003
ببینید و حیرت کنید
ما همیشه پشت حاج محسن پهلوان مقدم ابر مرد مشهدی هستیم
پديده برا همه
سلام وخسته نباشيد ارزش واقعى پديده از اينى که هست بيشتره و هيچ شک و شبهه نيست عزيزان پشت پديده بمونيد
سهامدار واقع الان خودشو نشون ميده همواره حمايتت ميكنيم پديده
موافقم
استوار باد پديده
من موندم چرا اين خبر کذب منتشر شده رو چه حسابى هر ادم معمولى از اين پروژها ديدن کنه ميفهمه چقدر با اور
حق گو
پديده
هميشه خبر هاى خوب در راه است
صبر کنيد تا عيد اونوقت ميفهميد سهام پديده تا چقدر افزايش پيدا ميکنه
Aghaye ghazi ghiamati ham hast movazeb bash
padide doooooooset darim
مشکل پدیده اینه که به مردم سود رسونده و مردم ازش راضین من به عنوان یک سهام دار از هیچی نگران نیستم چون به این مجموعه اعتماد دارم
خوشحال بوديم يه قرونمون شده دو زار اما خوشيمون رو ازمون گرفتي با اين كارات دادستان خدا خودش حالت رو ميگيره به وقتش
| This discussion has been closed. |
با سلام آقای پهلوان مقدم را با کلاهبردارانی مانند آقای خاوری مقایسه نکنید آنان خائنانی بیش نبودند که نه در حق مردم بلکه در حق میهن خود خیانت کردند... جناب دادستان لطفا به درخواست ها جواب مثبت بدهید لطفا.... شاید 80 درصد از کسانی که در پدیده سرمایه گذاری کردند مثل من ثمره یک عمر کار کردن و زحمت کشیدنشان را اینجا به امانت گذاشته اند لطفا امیدشان را نا امید نکنید.... ببینید بعد قضاوت کنید ....