Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
ما خواستار پیگیری فاجعه هستیم.وخواهیم بود
لعنت الله علي ال س ع و د لعنت الله علي ال ابو سفيان
بدینوسیله غم و اندوه خود را از رخ دادن فاجعه منا و کشته شدن هزاران حاجی مظلوم ابراز مینمایم همچنین از خداوند برای خانواده های حجاج ایرانی صبر مسءلت دارم.
Mena
Many off people die in Mena. Because Saudis closed all over way.the people was faired, thirsty,... And Saudis not help them,and just saw them.why don't help ???
Where's humanity?
با سلام هموطنان عزیز ما در سرزمینی که مقدس بوده وهست و جایی که باید در آرامش و پر از عشق به عبادت خود میپرداختند، بدلیل ضعف مدیریتی یاکینه ودشمنی مقامات عربستان بی گناه از دنیا رفتند تقاضامندیم در خصوص این مساله مقامات عربستان را بازخواست نمایید
Al Saud regime must be wiped off the
In etefaghat faje bod
اسلام پیروز است و شهید قلب تاریخ است
پخش خندوانه رو متوقف کنید
اینجانب جانباز شیمیایی جنگ تحمیلی هستم و از جنابعالی انتظار دارم که این فاجعه بزرگ که در سرزمین منا ود ر خانه خدا اتفاق افتادو عده ایی از مسلمانان بی گناه کشته شدند پیگیریکنید ا بد
Although you are not able to judge Saudian responsibles fairly , I send this petition to you as my duties to my innocent kind people .
با مردن اون همه آدم اونم زیر پای یه سری دیگه ، انسانیت هم مرد ...
با سلام اقای بان کی مون من به عنوان یک نوجوان تقاضا ی پیگیری دارم
اقای بان کی مون اگر فرزند یا همسر یا خانواده شما در بین کشته شده گان بود شما چه حسی نسبت به این ماجرا پیدا میکردید؟ از شما درخواست اجرای عدالت را میخواهیم.
| This discussion has been closed. |
مرگ بر رامبد جوان که واسه مردم عزادار داره خندوانه پخش میکنه