Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
Down with israel
کودکان غزه در فراغ مادر
تا به کی انتظار
تا به کی دوری
مادر تنهایمان نگذار

بان کی مون، تا زمانی که سکوت می کنی تمام خون های بچه های بی گناه فلسطینی بر گردن توست. تو انسانی ، به فطرت انسانیتت برگرد. ازت خواهش می کنم خواهش می کنم دنیا رو بیش از این نا امید نکن و سران اسرائیل رو به خاطر اعمال وحشیانه شون محاکمه کن..
اینجاست که انسانیت انسان ها مورد ازمایش قرار میگیرد
اللهم عجل لولیک الفرج
نصر من الله و فتح قریب ...
مائده
ماباتمام وجود از بچه های غزه حمایت میکنیم اخر این چه جهانی است این همه کشور رو باید سازمان ملل متحد اداره کند نباید اجازه چنین جنایاتی را برای مردم بی گناه کنند اما سال هاست که جلوی این جنایتکاران رانگرفته واجازه داده بری ما تاسف اور است ایا یک انسان خیر به کمک انان می رود ؟تا انان هم خوابی ارام داشته باشند
من کودک نیستم ولی کودک دارم ومی دانم پدر ومادر چقدر کودکانشان را دوست دارندانشاالله خداوند از سرتقصیرات مسبب جنگ در غزه وکشتار کودکان بی گناه نگذرد ودر همین دنیا به جزای عملشان برسد آمین یا رب العالمین
free free palestine
کودکان غزه حق دارند در ارامش زندگی کنند
میدونستیم که غزه همیشه پیروز است ... میدونستیم که مردان و زنان و کودکان دلیر و شجاع برای حمایت از شهرشون چه ها که نمیکنند ... جان خود را فدا میکنند تا غزه پیروز شود .. برای همیشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
غزه پیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروز است .. برای همیشه
پس یاعلــــــــــــــــــــــــــــــی

از طرف علیرضا مرادی 10 ماهه از شهرستان الیگودرز

برادران و خواهران کوچک من درست است که مشت های ما کوچک و بی قدرت است ولی روزی خواهد رسید که با اتحاد و همبستگی مشت محکمی بر دهان اسرائیل خواهیم زد و برای همیشه آنها را از صحنه روزگار محو خواهیم کرد.
به امید آن روز...
زنده باد غزه و فلسطین پاره های تن اسلام
زنده باد ایران اسلامی
ghaza
جهانی رو تصور کن که توش زندان یه افسانه است ...تموم جنگهای دنیا بشن مشمول آتش بس...
| This discussion has been closed. |