Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
This comment has been removed by the person who wrote it.
ایا ظالمان اروز با شمر فرقی می کنند .
کارما دعاست با همین قلب کوچکم دعا می کنم دوستانم در فلسطین از رنج و عذاب راحت شوند و اسرائیل تا عبد در غذاب باشد
آمین
Ban Ki-moon
Look ....
Do not hurt ????
The result of your silence ...
شرم بر اسرلعیل
غزه صدای مظلومان تاریخ است ای کاش همه صدای مظلومیتت را می شنیدند. آنگاه که مادری در غم جدایی از فرزندش ناله می زندسوزناکترین صدای عالم به گوش می رسد. ننگ بر دشمن انسانیت ،اسرائیل
خدا با ماست حمایتت میکنم
غزه تنها نیست
درود بر همه انهايي كه از فلسطين حمايت مي كنند ولو با يه دعاي زير لب
مرگ برآمریکا
مرگ بر اسراییل
Dear Gaza When you win , I will proudly tell the world " Hey That's my friend" but if you lose , I will sit By your side , hold your hand and say: Hey I'm your friend.
غزه عزیزم وقتی تو موفق میشی من با غرور به دنیا می گویم که "این دوست من است" اما وقتی شکست می خوری من کنارت میمونم و دستهایت را می فشارم و میگویم من دوست تو هستم
ای غزه ای شهر خدا آزاد می خواهم تو را/ معراج گاه مصطفی آزاد می خواهم تو را
ای قبله گاه اولین بهر رسول آخرین/از سلطه صهیونیان آزاد می خواهم تو را
آقای بانکی مون از دیدن مردم غاصب فلسطین که به پناهگاه می رفتند متاثر شدید آیا در مقابل کشتار کودکان غزه هیچ احساسی نداشتید پس چگونه می خواهید از حقوق آنان دفاع کنید ننگ بر شما
نرگس
آقای رئیس! ظلم تاریک است و تاریکی باقی نمی ماند و همراهی با ظالم عین کوری خود خواسته و عدم بهره گیری از عقل است. خداوند در کتاب آسمانی اش که از طریق پیامبر اسلام به بشر رسیده است می فرماید: «بل اتبع الذین ظلموا اهوائهم بغیر علم فمن یهدی من اضل الله و ما لهم من ناصرین؛ ولى ظالمان بدون علم و آگاهى، از هوى و هوسهاى خود پیروى کردند! پس چه کسى میتواند آنان را که خدا گمراه کرده است هدایت کند؟! و براى آنها هیچ یاورى نخواهد بود!». قرآن سوره روم، آیه 29
وقتی خداوند همراه کسی نباشد، مثل این است که هیچ کس همراهش نیست. حالا اگر این شخص رئیس فلان و بهمان سازمان جهانی و عضو انواع پیمان های مرئی و نامرئی سلطه گران و قدرتمندان زر و زور باشد. برایش بهتر است که همه آنها را باور نکند. زیرا پوشالی و غیر حقیقی هستند و همه آنها توهمی زود گذرند.

واقعا این کودکان به چه جرمی کشته میشن ؟؟؟؟خیلی ازتون ممنونم عموجون که ماروهم تو ی این امر خیر شرکت دادین
بچه ها در غزه پدر و مادر خود را از دست می دهند ولی همچنان مقاومت می کنند . بچه های غزه دوستان خوب من هستید دعا می کنم هر چه زودتر نجات پیدا کنید
| This discussion has been closed. |
بادستای کوچیکم فقط دعامیکنم