Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
Israel is near death.
یه شعر ترکی میخوام بگم تقدیم به کودکان غزه:
منیم ای نازنین دوستوم زمستانین بهار اولسین
سعادت تاجی همیشه باشیندا برقرار اولسین
اومیدم بار او حقه نیازین اولماسین خلقه
سنی خار ایستین ظالم ذلیل روزگار اولسین
مرگ بر اسرائيل آدم كش و كودك كش بيرحم
درود بر عمو پورنگ دوست داشتنى
zahra
I suggest to chose palestine flag instead of our photos in gmail to show our feeling to the world obout palestine.
Israel is in fact killing itself. Hope Palestine to be free A.S.A.P.
مردمان غزه هموطن تمامی امت اسلامی هست
هیچ شکی نیست که دولت جمهوری اسلامی ایران باید از کشورهای اسلامی وکشورهای غیر متعدها بخواهد تا نتانیاهو به عنوان جنایتکار جنگی بشناسند و این وحشی را در دادگاه صالحه بین المللی دادگاهی نمایند و از کشورها بخواهد تا اسرائیل را به شدیدترین وجه تحریم نمایند
این شعار را با صدای بلندتری تکرارمی کنیم و دشمنان مشترکشان را فراموش نمیکنیم.
مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل
درود بر عمو پورنگ
دوستدارکودکان
تساوی تنها در انچایی که تو هستی وجود دارد
این تکه های حجرالاسود است که در مشت های بسته کودکان شعلهور میشود و من ناله تازیانهها را میشنوم که روح خسته شان را میخراشد. اینک سنگهای داغ و سینه سپر کرده در مشت های فلسطین زبانه میکشد. کودکان دیروز بیت المقدس لهجه خونآلود مسجد الاقصی را خوب می شناسند. فصل تاراج گل ها رسیده است و من ترسم از این است که وقت شکفتن گلهای سپید، ابرهای سیاه تگرگ ببارند
انتقام میگیریم
اسرائیل خون خوار بی جواب نخواهی ماند. ما همه دست در دست هم تو را غرق خون خواهیم کرد
azin
وقتی فکرشو میکنم که بچه هایی مثل شاگردهای خودم چطور دارن عذاب میکشن واقعا ناراحت میشم
امیدوارم خدا حقشون رو بگیره
هم غزه ، هم لبنان ، جانم فدای اسلام
مرگ بر....
This comment has been removed by the person who wrote it.
برای کودکان غزه مینویسم ، مرگ ِ اسرائیل ، لبخند های زیبای توست.. پس لبخند بزن و نشان بده پشت تو و همه ی دوستانت خداست ..خدا قلب آنهایی که لبخند های شما را میکشند نشانه گرفته است ..
پیروز باد غزه
اسرائیل داره نشون میده چقدر ناتوان و کوته فکره .. ما خودمون میدونستیم ناتونی نیازی به نشون دادن نبود
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مدرسه ی سازمان ملل در شهر " رفح " در نوار غزه
صبر مادران غزه در آغوشهایی به منتهای جمال میرسد که گهواره ای برای کودکان غرق به خون میشوند
بی هیچ گلایه ای ، این روزها غزه زیباترین نقطه ی جهان شده است .... همین 
| This discussion has been closed. |

حسبی الله و نعم الوکیل