Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
خدایا اسرائیل و همه ظالمان را نابود کن

سلام عزیزم ما تا آخرین قطره خونمان از شما حمایت میکنیم
*اللهم عجل لولیک الفرج*
سلام سلام بر غزه و سلام بر شیرمردان و شیرزنان و کودکان مظلومش. غزه امروز یک محدوده باریکه جغرافیایی نیست بلکه غزه به وسعت تمام دلهای پاک و خداجویی است که روزه انتقام خود را از دد منشان روزگار و روباه صفتان استکبار خواهد گرفت. غزه مقاومت کن که خدا با توست
طلبه
...
ما تمامی مردم دنیا خواهر و برادر هستیم و زندگی بر پایه ی ایستادگی خواهران و برادران پشت سر یک دیگر است . جنگ بلایی است که هر زمان و هر لحظه در کمین یک فرد یا افرادیست ما باید در برابر دشمنانمان یکی باشیم مطمئنا دشمنان در برابر چنین جمعیت بزرگ و همدل و متحدی فرار میکنند . به امید شاخه زدن بزر انسانیت در دل تمامی آدم ها
...
کودک فلسطین تو بچه نیستی تو مردی در نقاب کودکی هستی ... هنوز نمی فهمم چرا همبازی های دوره ی کودکی تو انسان ها ی تهی مغز هستند و فقط جسم آنها رشد کرده ... من هم سنی ندارم ٬ اما خوشحالم که حس نگرانیم را برای تو و دیگر هم دوره های جوانی خودم دارم . من از اینجا از پشت این قاب مشکی با رنگ های میانش نگران توٱم و دلهره ی تو را دارم ... اما حال تو چیست ؟؟؟ من از کیلومتر ها فاصله و تو هر دقیقه صدای توپ و تانک ما با تو هستیم کودک شصت ساله ی فلسطینی.
بیزاری از اسراعیل

ما از غزه حمایت می کنیم و از اسرائیل جنایت کار بیزاریم مرگ بر اسراعیل کودک کش
الیس باالصبح القریب
عجب صبری خدا دارد اگر من جای او بودم
همان یک لحظه اول
که اول ظلم را می دیدم از مخلوق بی وجدان
جهان را با همه زیبایی و زشتی بروی یکدیگر
ویرانه میکردم

اسرائیل به خاطر خوی درندگی اش باید از جهان محو شود تا آرامش برای منطقه بازگردد
آقای بانکی مون مگر نمیبینید. مگر نمیبیند که کودکان بیگناه چگونه در خون خود می غلطندواز بین میروند.
آیا شما فاقد احساسید؟
آیا شما عضوی بنام قلب را در بدن خود ندارید.
اگر تاکنونندیده اید سری به شبکه هابزنید تا ازین جنایات خونخوارانه ی اسرائیلی ها که حتی حیوان هم اینچنین خویی ندارد با خبر شوید.
زینب از بابلسر
| This discussion has been closed. |
1.jpg)

غزه صبح نزدیک است
من که یک نوجوان 15 ساله هستم واقعا تاسف می خورم که نوجوان های غزه به شهادت می رسند.این رو بدون اسرائیل یه روزی از همین روزا متلاشی میشی.