Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
ای اسراییل خوش خیال بدان اگر تمام کودکان غزه را هم بکشی باز هم مادری بچه اش را در سبدی خواهد گذاشت و به رود مقاومت خواهد انداخت وخدا اورا بزرگ خواهد کرد.آنقدر بزرگ که کاخ فرعونیان را فرو ریزد... بنشین و تماشا کن.
Today the land is a land of beauty in the blood of the innocent child's voice can be heard
Children everywhere are referred to the plane, but point out that children in Gaza aircraft.
Land of peace, purity, serenity, simple and beautiful land steeped in blood
Children hoping to smile ...
Hope Zytvnt green leaves ...
امروز سرزمین زیبایی ها در خون است سرزمینی که صدای کودکان مظلوم شنیده می شود
در همه جا کودکان به هواپیما ها اشاره می کنند اما در غزه هواپیماها کودکان را اشاره می کنند.
سرزمین صلح، پاکی،آرامش، سرزمینی ساده و زیبا غرق در خون است
به امید لبخند کودکانت...
امید سبز شدن برگ های زیتونت
زهره بلوچی
بچه های غزه امیدوارم دوباره صدای خندهایتان را بشنوم شما ها تنها نیستید من وملتم شما را یاری می کنیم.
خطاب به دولتمردان آمریکا:سزاوار است
نان از دست کودک آمریکایی گرفته
و آن را به صورت گلوله ای در قلب کودک فلسطینی روانه کنید
غم تا عمق جان ,درد تا مغز استخوان ...انزجار از جنگ علیه کودکان بیگاه , کودکان معصوم و پاک . خدایا خدایا خدایا
Mohammad Hossein IZ
Death to Israel in several languages
مرگ بر اسرائیل در چندین زبان دنیا
خيلی ايده جالبی است با تشكر
آگاه باشید؛ لعنت خدا بر ستمگران باد
.
Be aware, the curse of Allah is on the unjust Wind
اسراييل ازخانه عنكبوت سست تراست
mona
نماز صبح
نماز ظهر
نماز عصر
نماز مغرب
نمازعشاء
(و نماز میت)
Death to Israel , Death to Israel , Death to Israel ... Free Palestine
ما پشتتون هستیم
خیالتون راحت
...آن گونه خدا خون علی اصغر را خرید و یک قطره اش را هم به زمین نسپرد... یقین دارم این خون ها شاه راهی به آسمان خواهد گشود که باز گشتش "و سیعلم الّذین ظلموا أیّ منقلب ینقلبون" است... (ترجمه:و به زودی ظالمان خواهند دانست که چگونه زیرو رویشان خواهیم کرد.قرآن)
با سلام به تمام بچه های غزه اول اینکه شما واقعا مثل خواهر و برادهای ما هستین ومن از خداوند بزرگ میخوام تا ان شا الله هر چه زودتر شما هم مثل بچه های دیگه دنیا در ارامش زندگی کنید ارزو میکنم هیچ بچه غزه دیگه بمب نه ببینه و نه بدونه بمب چیه با امید به خدا
درخواست
سلام از سپاه پاسداران و ارتش می خواهیم که برای غزه هم گنبد آهنین بسازند. The Iranian Revolutionary Guards and army! please make an Iron Dome for Gaza نطلب من الحرس الثوری الایرانی و من الجیش ان یبنوا قبه حدیدیه علی غزه.
| This discussion has been closed. |
Down with ISRAEL.
سخن رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان :
جنایات غزه واقعیت ذاتی رژیم گرگ صفت صهیونیستی است و تنها راه علاج ،مقابله و نابودی این رژیم است.