Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
کسانیکه در سختی ها یاریتان کردند
کسانی که در سختیها رهایتان کردند
کسانی که در سختیها گرفتارتان گردند
Amin
بچه های غزه
بچه ها میترسند، ترس از دست دادن پدر مادر خواهر و برادر،ترس از دست دادن خانه و کاشانه ...به امید آزادی و رهایی از ترس
بچه ها مقصر نیستند
alireza and mahse
به کدامین گناه بچه های غزه باید زیر اتش سنگین جنگ قرار گیرند چرا باید بچه های غزه میان جنگی قرار گیرن و کشته شوند که حتی ربطی با انان ندارد.
به امید روزی بدون جنگ و خون ریزی..
امین
سرانجام جنگ غزه بیروزی ملت مقاوم است ...
سلام.........! عزیزای دلم هر روز با خبرهای بد از غزه وجاهای دیگه از خواب بیدار میشم وکاری از دستم بر نمیاد بجز دعاکردن....دعا برای رسیدن به ارامش ودر وهله اول هدایت همه تجاوز گرا وبعد اگر واقعا هدایت شدنی نیستن سرنگونیشون..!! دلم براتون دنیا دنیا شادی..ارامش..سلامتی وخوشبختی ارزو میکنه...!! همه ما با دردهاتون شریک هستیم..دوستتون دارم.سمیرا
ما تا پیروزی نهایی با شماییم. با آرزوی ظهور حضرت مهدی(عج)
اسرائیل قاتله مردمان وکودکان غزه هست
اسرائیل قاتله مردمان وحتی کودکان بی گناهی است که یک روزی اه ان ها دامن اسرائیل رامیگیرد ما ازکودکان ومردمان غزه حمایت میکنیم وخواهیم کرد ...
بچه های غزه اگرکشورهایه همسایه و عربی ساکت و خوابند ، ما پارسی زبان ها وایرانی ها از نسل کوروش کبیر بیداریم و ساکت نمی مانیم و تا اخر از شما حمایت می کنیم . :)
بچه های غزه اگرکشورهایه همسایه و عربی ساکت و خوابند ، ما پارسی زبان ها وایرانی ها از نسل کوروش کبیر بیداریم و ساکت نمی مانیم و تا اخر از شما حمایت می کنیم . :)
- "اگر به دنبال یافتن یک جای امن در غزه هستید کنار یک کودک نایستید"
farzaneh
I wish health and peace for all people specially Gaza
ارزوی ارامش و سلامتی برای ملت غزه
همیشه برا ازادی تون دعا میکنم
درود بر اسلام سلام یر غزه
چرا باید بچه های بی دفاع و بی صلاح غزه زیر حملات وحشی گرانه ی اسراییل به خون کشته و مجروح و شهید شوند
سکوت هر مسلمان
خیانت است به قرآن
| This discussion has been closed. |
The people of Gaza are human because Saadi poem written in the United Nations: Human beings are members of one of Frnsh of one essence .....
In the days when a superpower like America and Europe will introduce their human rights because of the generation of men working in Gaza civilian support Aynchvnyn?