Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
We children iranien love children 's ghaza. امیدوارم هر چه زودتر در محیط بدون جنگ زندگی کن و شاد باشند.
(Imam khomeini)
من شما را دوست دارم شما به امید خدا پیروز خواهید شد وظلم هیچ وقت پایدار نبوده
بچه های غزه اصلا نترسید،ما بچه هاو مردم ایران طرف شما هستیم و بغیر از ما خدا هم طرف شما است،واسرائیل هیچ غلطی نمی تواند بکند.ما خیلی شما را دوست داریم و حاضریم جلوی اسرائیل بایستیم و با آن بجنگیم ونابودش کنیم ،البته اسرائیل خودش نابود است.مرگ بر اسرائیل مرگ بر رژیم کودک کش ،الموت الاسرائیل
مرسی عمو پورنگ کارت درسته
ترو خدا این جنگ رو تموم کنید این جنگ علاوه بر خرابی خانه ها و کشور ها روی ذهن بچه های دنیا تاثیر داره بچه ها از همین الان خشن بار میان خدایا از تو برای نابودی این ظالمان خواهش میکنیم
مرگ بر اسرائیل
مرگ بر رژیم کودک کش ،مرگ بر صهیونیست.
خدا به موقعش این ظالمان رو نابود می کنه ،بد جوری هم نابود می کنه تو فکرش نباش به موقع نابود
ما همیشه ب یاد کودکان غزه هستیم و هیچگاه تحمل حضور ظلم وظالم دراین جهان را نداریم.اگر تنها با نوشته ها وفریاد هایمان ازمردمان غزه دفاع میکنیم تنها دلیلش این است که مامنتظر اذن جهادیم ...وگرنه تل آویو را با خاک یکسان می کردیم...لبیک یا خامنه ای
با سلام ما ایرانی ها با تمام وجود از شما حمایت خواهیم کرد..وپیروزی نزدیک است..
به نام خدایی که من و شما را خلیفه ی خودش قرار داده تا واسطه ای باشیم برای خدمت به خلق خدا خصوصا بچه های غزه
با عرض سلام و خسته نباشید به نظر من انسان کسی است که درد دیگران را بفهمد . همدردی با درد دیگران را احساس کردن خودش یک انسانیت است کسی که درد دیگران را نفهمد انسان نیست بلکه یک حیوان است انسان فقط به این نیست که روی دو پای خودمان راه بریم بلکه این است که وقتی دارند به هم نوع خودمان ظلم می کنند ساکت ننشینیم به قول سعدی:من از بینوایی نیم روی زرد غم بینوایان رخم زردکرد رقیه جعفری 12 ساله از تهران
سکوت هم نمیشه کرد حرف زیادی هم ندارم ک بزنم
I wish freedom for all of You
كودكان بي گناه فلسطيني در پاسخ به كدامين اشتباه بايد اينگونه زجر بكشند؟!
مرگ بر اسرائيل وآمريكا
| This discussion has been closed. |
ارزوی روزی رادارم که همه کودکان جهان درصلح وارامش زندگی کنند