Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
amirali
با سلام درود خدمت تمام دست در کاران سای و بازیگران و پیشکسوتان ای عرصه با ارزوی موفقیت خدمت عمو پورنگ بقیه بچه ها من امیدوارم بچه های غزه در امنیت کامل به سر ببرند من برای همه بچه ها دعا میکنم که از شر دشمن خلاص شوند خداحافظ..
قرارنا المقاومه
نصرمن الله و فتح قریب
من براى اشک کودکان غزه نمى نشينم و با آن ها گريه مى کنم و احساس مى کنم که اگر من بجاى آن ها بودم خيلى سختى مى کشيدم من براى آن ها خيلى نگران هستم صهيونيست ها هم به آن ها رحم نمى کنند من خيلى نگران هستم
کودکان غزه #123
من براى اشک کودکان غزه نمى نشينم و با آن ها گريه مى کنم و احساس مى کنم که اگر من بجاى آن ها بودم خيلى سختى مى کشيدم من براى آن ها خيلى نگران هستم صهيونيست ها هم به آن ها رحم نمى کنند من خيلى نگران هستم
ما با تمام وجود از بچه های غزه حمایت میکنیم من بچه های غزه رو مثل بچه های خودم دوست دارم...
حمایت از کودکان مظلوم غزه
در غزه و قدس جنگ است امروز/پاسخ فشنگ سنگ است امروز
رویای قشنگ کودکانش در/اتش و خون و جنگ است امروز
سازمان ملل بر غزه نظر کن!/حقوق بشر ننگ است امروز
((درحمایت از کودکان مظلوم غزه))
بای ذنب قتلت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کودکان برای کودکان
کودکان مظلوم غزه من شماراخیلی دوست دارم وآرزودارم که هرچه زودترجنگ وخونریزی درکشورتان به پایان برسد.ازطرف هانیه حسن پورکلاس پنجم ازاصفهان همیشه به یادتان هستم.یم
پیروزی فلسطین در راه ست ...همه آماده یک جشن بزرگ پیروزی باشید...جا داره اینجا ازبرادر بزرگوارم جناب آقای فرضیایی تشکر کنم ایشون فقط به فکر بچه های ایران نیست بلکه به فکر همه ی بچه های دنیا هم هستن خدا حفظشون کنه.دوستدار همه ی بچه ها داریوش خدادادی
مقاومت بخشي از سرزمين است كه در روند پيشرفت إسلامي قرار گرفته است. زنده باد فلسطين جهادي....
♥♥
| This discussion has been closed. |