Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
ای كاش مردممون پول به جیب اعراب نریزن
Because I am a Muslim .
This disaster has been painful and its perpetrators must be identified
beacause they kill many innocent pepole and get no reaction a bout their terrible works in the mecca.
the deaths of the thousands of Muslims is not a small event!!!!!!'' should the truth be known
Please open your eyes
They were look like other pepole in other countrise like E U . Like sout korea
Please answer to us
Thank you...
من ب عنوان یک ایرانی خواهشمندم که به این فاجعه ی بزرگ پاسخ گو بوده و پیگیری کنید .
With regard Biglar Mojtaba
من خواستار رسیدگی سریع و به موقع سازمان ملل به وضعیت قربانیان و مجروحان حادثه منا هستم
I am a physician and I am PhD candidate in health in emergencies and disasters. I saw several mismanagement in the process of management of Saudi government in "Mena" catastrophic event. I would like and I recommend you to explore the hidden angles of this complicated problem. Thank you.
جناب آقای بان کی مون
دبیر کل محترم سازمان ملل متحد
با سلام و عرض ادب
ما هنرمندان، ایثارگران، اصحاب رسانه، فرهنگیان، دانشگاهیان، ورزشکاران و سایر اقشار جامعه ایران، بدینوسیله همدردی و پشتیبانی خود را از همه بازماندگان اندوهگین فاجعه سرزمین منا در مناسک آیینی حج امسال اعلام کرده و از شما درخواست داریم تا با دخالت مستقیم و مسئولانه خود تمامی ابعاد این واقعه خونین را شفافسازی نمایید.
بیگمان پی گیری مجدانه این موضوع، بهترین نوع حرمت گذاری به جان و امنیت انسانهای بیگناه، با توجه به شعار امسال روز جهانی صلح "همیاری برای صلح و کرامت انسانی برای همه" از سوی سازمان ملل متحد خواهد بود.
با امید جلوگیری از تکرار چنین فجایعی در آینده برای همه بشریت
| This discussion has been closed. |