Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
Just sorry for their families.
Faje mana tasliat
سلام تسلیت بابت فاجعه بزرگ انسانی لطفا رسیدگی جدی شود من ایرانی ام و مهمتر انسانم و جان انسان ها برام مهمه وقتی تصویر ایلان رو کنار دریا دیدم خیلی غمگین شدم و دنیا تکون خورد لطفا به خاطر دشمنی ها جان هیچ انسانی رو نگیرید با قدرت های ظالم هستم جان عزیزان مردم رو نگیرید هرجای دنیا از سوریه تا افریقا و .....
بنام خداي خوبيها باسلام واحترام خواهشمند است در خصوص حادثه منا به طور جدي در آن سازمان بررسي عادلانه اي صورت پذيرد تا كوتاهي عاملين اين فاجعه مشخص و محاكمه شوند گرچه بنده از شما چنين حركاتي را دور از انتظار مي دانم ولي اگر اندك وجدان و خون سامورايي در شما باقي مانده باشد حتما افدام مي كنيد .باتشكر
مرگ بر عربستان
با سلام ...کاملا مشهود و معلوم است ک ال سع..ود و دولت عربستان کمر به نابودی و قتل عام همه ی مسلمانان و اللخصوص شیعیان تمام جهان بسته است و در یمن ک کشتار راه انداخته و در پیدایش داعش هم که دست داشته و بارها و بارها در عربستان زائران خانه ی خدا را قتل عام کرده است 4 فاجعه در کمتر از یک ماه بی دلیل نیست و مسلما قصدی شوم بوده علیه مسلمانان... حادثه ی قطار ک 150 نفر در ان حبس شدند و منجر ب بیشهوشیه هر 150 نفر شد .. افتادن جرثقیل ک باعث کشته شدن صد نفر شد حادثه ای دیگر هم ک رسانه ای نشد و حادثه ی صحرای منا که باعث کشته شدن 7100 مسلمان که 400 نفر انها ایرانی بودند و هنوز هم و 100 ها نفر هم زخمی و مجروح. .لطفا از سازمان ملل خواهشمندیم ک ب طور مستقیم دخالت کرده و جهت شفاف سازی این حادثه ی دردناک دخالت نمایند ... با تشکر
متشکرم وبه خانواذه های عزیزان تسلیت عرض میکنم
من واقعا متاسف شدم واسه اینکه خیلی از مردها و زن ها بعداز سالها انتظار ب ارزوشون رسیدن به مکه رفتن ولی.....امیدوارم سازمان ملل حتما برخورد کنن با دولت عربستان بخاطر اون خانواده هایی که بنر زیارت قبولشون تسلیت شد
آه پاریس بد نام شده,فرانکفورت نفرینی,میلان خسته,میلان تنها کل یونیسف,,,بخند,بپاچ,بشاش,بششاش,,,,,و عربستانی که جا گذاشتمش
اداره امورحجاج در مکه و مدینه رو به مجمع کشورهای اسلامی بسپارن نه عربستان که تواداره کشور خودشم مونده.
Theodore Roosevelt
| This discussion has been closed. |
Re:
# 14176: -«تعجیل فرج آقا امام زمان