Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
فاجعه و مصيبت سرزمين منا
به نام خدا جناب آقاى بان كى مون سلام من نه آدم معروفى هستم نه كسى كه عضو حزب و گروهى باشه من فقط يك انسانم و يك فرد ساده و ميخواهم كل دنيا و شما متوجه اين حادثه و اين فاجعه باشيد. مسلمانان در كل جهان در اين ماه به مكه سفر ميكنند جهت زيارت نه جهت جنگ و شهادت لطفا پيگيرى كنيد
برای عربستان متاسفم که مسلمانها رو با لب تشنه کشت چون اگر یک ذره حتی یک درصد کمک میکرد اینقدر هموطنانمون و مسلمانهای دیگه شهید نمیشدن
In fact I think there is no way to bee able to offer an apology for this calamity
با عرض سلام و احترام خدمت جناب بان کی منو دبیر کل محترم سازمان ملل. بدینوسیله ما ملت محترم و شریف ایران از جناب عالی تقاضا داریم تا: دولت عربستان باید پاسخگوی جان 464 زائر ایران باشد و پیکر پاک آنها را با تشریفات رسمی به کشور ایران منتقل کند.
خواستار پیگیری حادثه منا هستم و امیدوارم
با سلام و عرض ادب.آرزو میکنم سرزمین مکه پر از صلح و آرامش شود
سلام باتوجه به فاجعه درسرزمین منابه عنوان یک ایرانی که عاشق صلح ودوستی برای تمام مردم دنیاهستم،خواستاررسیدگی کامل وبازخواست عوامل این فاجعه هستم صمیمانه ازتوجه شماتشکرمیکنم
Re:
آل سعدجنایتکارباهمایت دیگر کشورها دست به عرجنایتی میزند.مخصوصا شیعه کشی.وهابیت کثیف.
| This discussion has been closed. |
you and your colleaguse at the united nations to appeal to this disaster and toappeal to this tragedy and truth and kindle and the causes of this disaster by saudi officials ans l ask you to seriously investigate the incident and to condemn the human tragedy of the human factors and i have