Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
عید غدیر امسال ما، عزا شد. انشاالله که این اعتراضات اثر داشته باشد که یَدُ اللّه مَعَ الجَماعه
من یک جانباز هستم. عربستان باید خجالت بکشد مسلمان مهمان از تشنگی امداد بخواهد واو مهمان را اینطور جواب دهد
جناب اقای بانکی مون از شما درخواست میکنم در مورد این. فاجعه درد ناک پیگریهای لازم را انجام بدیدزیرا تمام مسولیت این فاجعه به عهده دولت عربستان هست و از شما خواهش میکنم خواهش میکنم به این مساله خیلی خیلی مهم رسیدگی کنی. از شما متشکرم
I dont know what should I say.but Im sorry for saudi arabia king . He look likes a baby .he is stubbern .good please help him . He has mental problames
If this is a goofy game setup, the Government of Saudi Arabia not to collect we gathered on the scene, namely the nation we will always اگر این بساط مسخره بازی را دولتمردان صعودی جمع نکنند ما یعنی ملت همیشه در صحنه جمع خواهیم کرد
راه حل
تنها راه برای تکرار نشدن چنین فاجعه های، واگزار کردن امور حج به کل مسلمانان است. نه وهابی های که به غیر خودشون هیچ کس دیگه ی رو مسلمون نمیدونه!
اينجانب سرهنگ پاسدار جانباز حسن نوروزى با قلبى آکنده از غم و اندوه فاجعه منا را محکوم و خواستار پيگيرى جدى و افشا گرى در همه ى ابعاد اين فاجعه هستم.
God is wise Saud
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه
Dar ebteda shahadate hamvatanane azizizam ra be khanevadeye mohtarameshan tasliat arz minamayam va az khodavan manan barashun sabre jazil masalat mikham...
Khastam be nobe khodam begam man ham hamejure bara mamlekatam khedmat mikonam o begam shohada baram kheili azizan....
Va darkhaste darkhaste haghighat yabi daram
Ba tashakor
حادثه منا
حادثه منا برا تمامی مردم جهان امریست تاسف بار که دل هر انسانی را به شدت متاثر میکند.لذا خواهشمندیم که جهت تسکین اندک دردی از جامعه مسلمان جهان اقدامات لازم را مبذول فرمایید تا تمام مردم از حسن نیت جنابعالی و آن سازمان جهانی در این باب آگاهی پیدا کنند.سپاسگذارم
you wanted to happen I am tugging on the
bitter Mena
Patiton24.com
واقعا و از ته دل برای تمام قربانیان فاجعه منا متاسف و متاثر هستم و امیدوارم پیگیری های لازم از طرف سازمانهای بین المللی انجام شود تا کمی از درد و غم بازماندگان این حجاج کاسته شود
| This discussion has been closed. |