Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
I want to address this disaster.
Tanks.
سلام خواهش می کنم این فاجعه بزرگ را روشن سازی کنید خون ما ایرانی ها به جوش آمده میتونیم جنگ جهانی سوم راه بندازیم باتشکر از شما
This comment has been removed by the author of the petition.
حالم بد میشوداز حیوان هاییکه انسان نام گرفتند وانسانیت را زیر سوال برده اند حالم بد میشوداز
از شما خواستاریم بین ما پدری کنید
به نام خداوند زندگی بخش فاجعه منا قلب هر انسانی را به درد می آورد انسانهای بی گناهی که برای انجام وظیفه الهی قدم به سرزمین منا گذاشته بودند و مظلومانه با لب تشنه جان دادند من به عنوان یک انسان نه یک مسلمان از سازمان ملل متحد تقاضا دارم به جان انسانها.اهمیت داده شود و خواهان رسیدگی جدی به این فاجعه عظیم انسانی را دارم
Saudi Arabia has to be Responsive
imam Mahdi we are waiting for your advent until you will come and make our bad and dirty world beautiful.
اینجانب خواهان هرچه سریع تر تقصیرکاروافشای واقعیت ,فاجعه ی مناهستم.
یادمان باشد که بر سر در سازمان ملل نوشته شده، بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند و آنان که در مناسک حج امسال مظلومانه جان باختند بی شک انسان بودند. به احترام حقوقشان یعنی حقوق انسانیت سکوت نکنیم.
ان شاء الله خون بهای شهدای منا نابودی کفر است
امیدوارم هرچه سریع تر به این موضوع رسیدگی کنید ممنونم
| This discussion has been closed. |
واقعا زندگی حتی یک انسان چقدر اهمیت داره ببینید وقتی حتی پدربزرگهای ما وقتی از دنیا میرن چقدر تمام خانواده سراسر غم و اندوه میشن!حالا خودمون رو بگذاریم جای اون خانواده هایی که پدرها..مادرها..فرزندان و عزیزانشون رو از دست دادن تو این حادثه دلخراش! اونوقت اینهمه انسان اینهمه مسلمان یکجا به این شکل واقعا دلخراش از دنیا برن و دنیا سوگوار نیست! پس کجا رفت اونهمه ادعاهای حقوق بشری!کو آنهمه حساسیتهای انسانیشون!چرا جوامع بین المللی چرا حقوق بشر اینقدر بیتفاوت رفتار میکنه!چرا کشورهای اروپایی و آمریکا و...سکوت کردن!چرا حساسیتهای انسانیشون بر انگیخته نمیشه!
مجتبی امیری