Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
با سلام در مورد فاجعه انسانی منا كمیته حقیقت یاب تشکیل دهید.
I am worry for mana's happen Please help us
This Disaster makes us , Irainian people , cry for the pain that our compatriot endured ... All of the world are responsible for this pain ... We ask you to take this request serious . thank you
لطفا به حرف دل انسانهااااااااای داغ دیده گوش بدید...
با عرض سلام و خسته نباشید احتراما اینجانب نیز به عنوان یک مسلمان شیعه تقاضای رسیدگی و شفاف سازی این فاجعه را از شما خواستارم. با تشکر فراوان
This comment has been removed by the person who wrote it.
برای هم وطن هایم که در این فاجعه جان سپردند عضو شدم تا از جناب بانکی مون در خواست کنم به این موضوع رسیدگی کنند.نه به این خاطر که مسلمان هستیم! این ها که جان سپردند،انسان هستند. ای ادم ها یک نفر دارد که دست و پای دایم میزند…
دورود بر تمام ایرانیان
بادورودی فراوان به پیکر ایرانیان پرواز کرده بسوی خدا بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند دورود آقای بان کی خواهش میکنم کسانی که باعث ایجاد چنین فاجعه دردناک و نسل کشی شدند را مجازات کنید و خیلی ساده از کنارش رد نشوید. ایران تاریخ تمام جهان است و حقوق بشر از اینجا به تمام دنیا برای اولین بار گسترده شده پس به حقوق این مردمان متمدن و مذهبی توجه کنید. با سپاسی فراوان
این متنم پارسی نوشتم زیرا کسی ک نفر یکم سازمان ملل هستش باید زبان این کشور پر آوازه و متمدن را بداند
حق حاجیان قربانی فاجعه منا باید گرفته شود
مگر بر آل سقوط
| This discussion has been closed. |
Re:
#2: -