Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
اعتراض
جناب آقای وان کی مون لطفا یک واکنشی نشان دهید خون مردمانی که از این کشور به کشور عربستان رفتند و شهید شدند برای مردم ایران بسیار بسیار ارزشمند و گرانقدر است من یه تتلیتی هستم و امیر تتلو در یک پست خود این سایت را معرفی کرد.عربستان بسیار در منطقه فقط فقط احساس قدرت میکند بازم میگویم فقط احساس قدرت میکند اگر جنگ بشه با چند میلیون ادم پر شور طرف است.
به علت کم کاری عربستان در این مسئله
خوب این اتفاق ها فراموش نشه.
ما با خانواده شهدای من همراهیم
در جهانیکه برای به گل نشستن یک نهنگ خیلی سرو صدا میشه و یا هوای گرم شمپانزده ها رسانه ها کلی برنامه میگذارند در عجبم چرا برای کشته شدن مظلومانه و عامدانه 5000نفر از بهترین بندگان خدا و انسانها خیلیها اصلا یک کلمه حرف هم نمیزنند
لطف کنید مقصران این فاجعه را مشخص کنید تا جواب گو باشند
mecca_disaster
با سلام و احترام به جناب آقاي بانكي مون رئيس سازمان ملل از شما خواهشمندم كه پيگير اين فاجعه دردناك باشيد و بعد از تحقيق عاملان اين فاجعه را طبق قوانين عدالت جهاني محاكمه كنيد.
با سلام. چرا هیچ ارگانی تصمیم جدی نمیگیره؟
از دبیر کل محترم سازمان ملل متحد خواستار پی گیری
و رسیدگی به موضوع فاجعه منا می باشم
با تشکر و آرزوی موفقیت برای شما
I believe the large amounts of death repeatedly at the times of Hajj are avoidable & due to the negligence & unprofessional conduct of the Saudi
25 Million people go to Kerbala City, Iraq every year to commemorate the Martyrdom of Imam Hussain (a.s.) on the 'Day of Arbaeen' ( 40th Day after 10th Muhurrum )
& never do we hear of any deaths by crushing of groups
And in comparison, the Saudi Government cannot cope with 3 million Hajjis
SAUDI GOVERNMENT SHOULD BE FORCED BY THE UNITED NATIONS TO ADOPT CROWD CONTROL SECURITY FROM OTHER NATIONS
A PROBLEM SHARED IS USUALLY HALF SOLVED
BETTER SAFE THAN SORRY !
| This discussion has been closed. |
صباغی قم
فقط عدالت می خواهیم