Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
For my country ..
بسیار ناراحت
حاجی ها امانتی بودند در کشور عربستان که باید با احترام با آن ها رفتار می شد نه کشتار بی رحمانه !
مدیریت و کارکنان شرکت ایده پردازان پیک طلایی ، این فاجعه عظیم رو به تمامی ملت بزرگ ایران تسلیت عرض می نمایید
باعرض سلام وادب به سازمان ملل در پی حادثه تاسف بار و ناراحت کننده در منا . که چندین بار پیش امده ...لذا از شما تقاضای شفاف سازی و پیگیری موضوع پیش امده را دارم من یک ایرانی پارسی از تبار کوروش هستم
در پی حادثه تاسف بار و ناراحت کننده در منا .
که چندین بار پیش امده ...لذا از شما تقاضای شفاف سازی و پیگیری موضوع پیش امده را دارم
من یک ایرانی پارسی از تبار کوروش هستم
اعراب حرام لقمه اگه دستم بهتون برسه وای به روزتون کثافتا
Who help me.
He .................... I was left alone
Hate violence in Saudi Arabia
For Ban ki mun
Are human rights organization only to regret it? Said sorry to all the people speak ....
Do not neglect the bloody incident disregard for human dignity is Mena? And disregard for human rights?
Mecca cause of the incident should be pursued by human rights organizations. Human rights organizations have Saudi authorities to prosecute ...
Oh my God
Who help me.
He .................... I was left alone
Hate violence in Saudi Arabia
Every one should know how al Saudi is traitor!!
وقتی به خانواده هایی که در انتظار آمدن مسافرشان هستند فکر می کنم خون در رگانم به جوش می آید . خدا خودش می داند با باعثین این جنایت چه معامله ای بکند . آقا جان ( عج ) بیا که دنیا پر از ظلم و داد شده است
| This discussion has been closed. |