Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
لعنت بروهابی های کثیف.
please take waiver iranian .
به امید صلح جهانی و اینکه دیگه آدما بدلایل واهی همدیگه رو نکشن و با هم مهربون باشند
Re: حقوق بشر رو فقط منجی عالم بشریت میاره.خدایا بیشتر از هروقت دیگه بهش نیاز داریم،برسونش
www.ptm.ir
اللهم عجل لولیک الفرج
This petition is written by a translation student with full consciousness in iran. I hope this can help my people and whoever suffered from such great human disaster.
Mr. Ban Ki-Moon Hi, I as a Muslim homeland and killed large areas of disaster you're the head of a human rights organization that sooner Please turn because of this incident, and it also condemn factors. We, the people of Iran and the world is waiting for your response
اقای بانکی مون سلام بنده به عنوان یک مسلمان و هم میهن کشته شدگان کثیر فاجعه منا از شما که رئیس یک سازمان حقوق بشری هستید خواهشمندم که هر چه
زودتر علت این حادثه را روشن کنید،و عوامل ان را نیز محکوم کنید. ما مردم ایران و جهان منتظر پاسخ شما هستیم
از همه مردم شریف ایران تقاضای شرکت در این کمپین را دارم. و از مسئولین جمهوری اسلامی انتظار دارم بسیار دقیق پیگیر این حق ملت ایران باشند.
امیدوارم با کمکهای بین المللی به عربستان در جهت برگزاری بهتر مراسم حج, ما دیگر شاهد این حوادث نباشیم. ی
بسم الله الرحمن الرحیم با این که اصلا به بان کی مون اعتمادی نیست،به خاطر وظیفه انسانی این طومار را امضا کردم ...اذا جاء نصر الله و الفتح مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل مرگ بر آل سعد
| This discussion has been closed. |
Long Live Iran