Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
به نام خداوند بخشنده و مهربان
به بازماندگان این فاجعه تاسف برانگیز تسلیت عرض میکنم.
از مسولین سازمان ملل متحد هم درخواست داریم تا بر بی کفایتی دولت عربستان در اداره امورحج صحه گذاشته و حقوق ملت مسلمان و خصوصا ایرانی ها را احیا کنن.
لبیک
راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذرد و هر کس در هر زمان بدین صلا، لبیک گوید؛ از ملازمان کاروان کربلاست
امروز لبیکی لازم است به هل من ناصر ینصرنی کسی که با آمدنش همه ی این بی عدالتی ها سامان می یابد
لبیک ...
با سلام من امیر حسین سعادتی هستم .وخیلی از اتفاقی که افتاد غمگین هستم و به تمام کسانی که عزیزانشان را از دست دادند تسلیت می گویم.
هم راه را بستند هم آب را
Mahdi will come
مجازات مجازات مجازات
این فاجعه از نظر من یه کشتار دسته جمعی بود. ما در ایران هرساله میلیون ها زائر حرم امام رضا ع رو پذیرا هستیم اما هرگز چنین اتفاقاتی نمیوفته. در عراق چند ساله که در اربعین حسینی راه پیمایی میلیونی از جاهای مختلف انجام میشه اما بازم چنین اتفاقاتی نمیوفته. عربستان باید در قبال بچه هایی که یتیم شدن و خونواده هایی که عزیزشون در اون کشور مهمون بوده و حالا جنازش برگشته پاسخگو باشه. عربستان باید علاوه بر عذرخواهی از خونواده های جانباختگان مجازات هم بشه و تعهد کنه که دیگه چنین مسائلی تکرار نشه.من خواهان مجازات سران دولت عربستان هستم. فقط مجازات.
| This discussion has been closed. |
امام حسين فرمود اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد به شما چه مي شود گفت كه نه دين داريد نه آزاده ايد