Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
زنده باد ایران
حاجی عزیز شهادتت مبارک و حجتان قبول.
عربستان باید جواب بی مسوولیتی و بی عرضگی خودش را پس بدهد.
من نه امسال.نه هیچ سالی به عربستان نرفته و نخواهم رفت.اما اینقدرعمق فاجعه زیاداست که نتوانستم ساکت بمانم.علاوه براین،عربها بازهم طبق معمول گستاخی کرده و ایرانیها را مسئول این فاجعه نامیدند!دیگه اصلا نتونستم بی تفاوت باشم!
حادثه منا
سلام متاسفم برای این حادثه ای که در منا برای حاجیان هموطنمون و کشورهای دیگر بوجود آوردن.حق این صعودی های لعنتی به بدترین نحو کف دستشان گذاشته شودس
Seyed javad sajadiyan
آغاز کنیم.
از خدا و از خودمون میخوام که شروع کنیم. شروع کنیم از خودمون؛ با توکل ب خدا. اگه خودمون بخوایم دیگه شاهد این وقایع نخواهیم بود. چ زیبا گفت افشین یداللهی: ایستادی ب جنگ رو در رو، دشمن از پشت میزند خنجر، گویی از ما و در نهان بر ما...
اللهم عجل لولیک الفرج
دلیل رای دادنم در این کمپین
به امید دخالت مستقیم و مسولانه سازمان ملل متحد و شفاف سازی همه ابعاد این فاجعه و افشای ماهیت و چهره پلید و کثیف دولت آل شیطان عربستان در این کمپین شرکت کردم و رای خود را ثبت کردم، به امید موفقیت این کمپین و همکاری سازمان ملل متحد
اللهم عجل الولیک الفرج
جهان اسلام در روز عید قربان و در قربانگاه منا داغدار شد...
روحشان شاد.
محمدرضا هوشنگی
One people, one world
One world, all people
We are the world, we are people
خدا رو فراموش نکن اقای بانکی مون
به نام خدایی که ابتدا ابراهیم و موسی و عیسی را به پیامبری برگزید و به آنها رسالت محمد بن عبدالله را وعده داد. هم اکنون ما امت همان محمد و بنده خدا هستیم.بنده همان خدایی که شعائر حج را از اعمال عبادی ما قرار داد. ما همگی انسان هستیم و هم نوع دلیلی ندارد برای پیش برد اهداف بی پایه و اساس خودشان وبر اساس گمان های خود مردم را به خون بکشند
عجب صبری خدادارد
صبر برای خانواده های حجاج عزیز میخوام از صاحب خانه ی که به درب خانه ش رفتن
| This discussion has been closed. |
لطفا برنامه ریزی و اداره مناسک حج را به شکل سالانه به یک کشور مسلمان ارایه دهید و یا با تحریم حضور در مناسک حج اعتراض خود را به دنیا نشان خواهیم داد