Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
the martyrs were ♥ANGELS♥ hajj
arezu
دولت مردان باید بسیار قاطع ان مسئله رو پیگیری کنند تا جایی که دولت بی کفایت آل سقوط رسما از ایرانی ها وجمیع مسلمانان عذر خواهی کنند
خدایا در خانه ات چقدر غریب به نظر میرسی. گویی غریبی ارثیست که از تو به خوبانت رسیده حاجیانت چه سفید پوش مانند و انان که صحرا نشینانی خورد بودند و محمدت را ساحر میخواندعلی را خانه نشین کردند درمنا کربلایی بپا کردند تا مهری باشد بر جنایتی که بر خاندان پاک محمد عرضه داشتند
I'm iranian and I am very sad about mena event
Human right
For follow up human rights violations in saudi arabia And responsive to the demands of the pilgrims in saudi arabia
جای سوال بزرگ اینجاست که چگونه 20 میلیون زائر در کشور جنگ زاده عراق با وجود تروریست هایی همچون داعش با مدیریت قوی ایران و عراق(شیعه و سنی) سالم به خانه هایشان باز میگردند اما عربستان با آن همه ادعا توان مدیریت تنها 1.5 میلیون زائر را ندارد
بعد از دیدن تصاویر منا حالتون چطوره اقای بانکی مون؟
This is a murder. We can not be silent on this issue.
بنام خدا.جناب آقاى بانکی مون سلام. من به عنوان يک ايرانی مسلمان از شما تقاضا دارم که با جديت ابعاد مختلف فاجعه منا را بررسی کنيد.هم کيشان من براى انجام آيين شان قربانى بی تدبيرى مسئولان حج شدند و از کمترين حقوق انسانی در حين فاجعه محروم شدند چه بسيار حاجيانی که اگر جرعه اى آب به آنان ميرسيد زنده ميماندند و از شدت عطش ازبين نميرفتند و مسئولان حاضر در صحنه به گفته شاهدان نظاره گر فاجعه بوده اند بدون حرکتى برای نجات و پس از فاجعه اهمال آنها باعث شده که شمار کشته ها به اين تعداد برسد. جامعه مسلمان شديدا داغدار است و منتظر احقاق حق حاجيان کشته شده و مفقود شدگان. به اميد به نتيجه رسيدن صدای اعتراض ما.متشکرم.
باید بی کفایتی دولت عربستان به دنیا ثابت بشه
با سلام من به شدت از واقعه اخیر دردمند شدم
I'm sad.for my country
ﺳﺮزﻣﯿﻦ ﻣﻨﺎ - ﺑﻪ ﻧﺎم ﺧﺪا ﺟﻨﺎب
آﻗﺎی ﺑﺎن ﮐﯽ ﻣﻮن دﺑﯿﺮ ﮐﻞ ﻣﺤﺘﺮم ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﻠﻞ ﻣﺘﺤﺪ
ﺑﺎ ﺳﻼم و ﻋﺮض ادب ﻣﺎ ﻫﻨﺮﻣﻨﺪان ، اﯾﺜﺎرﮔﺮان ، ،�... اﺻﺤﺎب رﺳﺎﻧﻪ
| This discussion has been closed. |