Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
I am mourning my people. The Iranian people are a family.
incident was very suspicious. Saudi officials have been organizing such this pilgrimage for many years, but it never happend before. The reason of the last crane incident in mecca is also reminded
لبیک یا خامنه ای
کارمون به جایی کشیده که هموطنانمون رو جلوی چشامون آشکارا میکشن و ما تازه دنبال ویزا واسه بررسی دلیل قتل هستیم. اینهمه ادعا میکنیم ما ابرقدرتیم! کو پس؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی مرده هامونو تحویلمون نمیدن. این سازمان ملل اگه میخواست کاری کنه واسه فلسطین و یمن و ... بقیه کشورهای مظلوم و ضعیف ی کاری میکرد. مثل بچه ها اومدیم با سازمان ملل درد و دل میکنیم:(
Mehdi Ameriun
قالd النّبى صلى الله علیه وآله وسلم لابىذر: ... و من مات فى حرم اللَّه آمنه اللَّه من الفزع الاكبر و ادخله الجنّة» . هركس در حرم خدا بمیرد، خداوند او را از فزع اكبر ایمن سازد و او را وارد بهشت مىكند . (جامع احادیث الشیعه 10 / 108)
سلام بر آن کس که حق را سرلوحه کار خود قرار داد. من یک جوان 19 ساله هستم. که پدرم ارزوی رفتن مکه را در دل دارد. کاری کنید که عقده رفتن به مکه را به دل پدران ما نگذارند. و الا اگر رهبرم دستور دهد ما جوانان این مملکت کاری می کنیم که سران عرب عقده نفس کشیدن را با خود... به گور ببرند با تشکر.
please serch the meca disoder
لطفا به بی کفایتی آل صعود در بر گذاری مراسم حج رسیدگی کنید
| This discussion has been closed. |
به خانواده حجاج کمک کنید