دعوت از دادستان مشهد برای بازدید ازپروژه شهر رویایی پدیده
Contact the author of the petition
سلاااام.درود برسهامداران باغیرت پدیده.بنظرمن تنها راه گذرازاین بحران حمایت از پدیده وبرنداشتن سرمایه .فقط سعی کنین از این هم همه جلو گیری کنین وبه همه تذکر بدین چندهفته طاقت بیارین تا بحران تموم بشه.زنده باد پدیده
جناب آقای دادستان خواهش می کنم با ایمان و شرافت خودتان که از شما سراغ داریم پس از بازدید از پروژه نظرتان را اعمال کنید
جناب دادستان محترم لطفا تشریف بیاورید
آخه شما چرا حاجی........تو برای وصل کردن آمدی نی برای فصل کردن آمدی ......بابا به اندازه چند لحظه هم که شده به آخروعاقبت اینجور اعمالی که مستقیما با زندگی بسیاری از مردم عادی جامعه مرتبطه فکر کنید
جناب دادستان خواهشا غرور کاذبتو بزار کنار
همه چي درست ميشه دوستان يكم زمان ميخواد
Padide is ok
شايد اين نداي آن پيرمرد كهن ساليست كه با مشقت، امروز را به فردا ميرساند تا شايد فردا روزي دگر باشد! و شايد اين ضجّه پيرزني تنهاست كه خود به پا خواسته تا نان آور خانه باشد و قصور برخي را با عزت نفس اش جبران كند! و شايد هم فرياد جواناني باشد كه ميخواهند آینده ای زیبا داشته باشند!
آري قاضی عزيز اين صداي مردمي ست كه امروز در تنگنا هستند و دست ياري به سوي تو دراز كردهاند تا بيايي
من عاشق پدیده هستم و تمام پس انداز چند سالمو در پدیده سرمایه گذاری کردم و انشاا... با توکل به خدا و یاری امام رضا در این راه پیروز خواهیم شد. درود بر پدیده و طرفدارانش
خواهشا از پديده بازديد كنيد و سهامداراني كه سرمايه زندگي خود را هزينه كرده اند تا اين پروژه ابروي ايران اسلامي باشد شاد باشند وذره اي نگراني نداشته باشند
با تشکر از شما و کلیه دوستان علاقه مند به پیشرفت و ابادانی ایران عزیز اسلامی
دادستان محترم مشهدالرضا
تشریف و خوش امدگویی شما در این ایام خجسته باعث هر چه بیشتر اتحاد و انسجام ایرانیان ایراندوست خواهد شد
دادستان محترم مشهدالرضا
ایام ربیع بر شما و همه خدمتگذاران به نظام اسلامی مبارک
Subject
سلام اقای دادستان لطفا از پروژه دیدن بفرمایید چطور کمیسیون اصل 90 چند وقت پیش از پروژه دیدن کردن مشکلی نداشت
ایشالله که همه چیز به خوشی تموم شه و ارامش به پدیده برگرده واقا دوستت داریم پدیده
سلام لطفآ زود تصميم نگيريد ،،خواهشمندم اول يه بازديد از پروژه ها ي پديده داشته باشيد
سلام
چرا مانع پشرفت شهر مشد میشوید مکر چتین پروژه های بزرگ تجاری و تفریخی توسط دولت انجام میشود .حالا که با سرمایه مردم چنین کارهایی انجام میشود اگر حمایت نمیکنید لاقل سنگ اندازی نکنید
| This discussion has been closed. |