دعوت از دادستان مشهد برای بازدید ازپروژه شهر رویایی پدیده
Contact the author of the petition
امیدوارم که به جای سنگ اندازی و گفتن هجویات، آرزوی پیشرفت و بهروزی برای تمامی پروژه ها و شرکتهای موفق مملکتمون داشته باشیم
من فقط میخوام بدونم انقدر شعار میدن حمایت از بخش خصوصی و حمایت از کارافرینی کجا رفت
حاج محسن اگه دوتا بود الان آدمی بیکار توی این مملکت دربه در نبود بخدا نصف ایران رو برده سرکار
نه خلاف کرده نه حقوق کارگرش یک روز عقب افتاده باید به وجودش افتخار کرد
ما باهاتونیم خدا کمکتون کنه
بابا محسن دوست داریییم
ما همچنان همراه شما هستیم
قانون خوبه بصورت کامل اجرا بشه
لطفاْ شما قانون مبارزه با پول شویی را اجرا کنید تا حلو اختلاس های 3هزار میلیاردی و 12هزار میلیادری و... رو بگیرید.
ضمناْ پدیده یک چهارم سهام خودش رو فروخته و طبق صحبتهای خود شما دلسوزان سرمایه پدیده بالای 15هزار میلیارد تومان می باشد در حالی که کل سهامداران پدیده حدود 4هزار میلیارد تومان سهام دارند. راستی این را هم اظافه کنیم که دارایی پدیده در داخل کشور می باشد و بصورت ملک و تجهیزات می باشد . ولی شرکتهایی که شما با پدیده مقایسه کرده اید چه اموال و داراییهای مشخصی دارند
دلسوزی برای مردم خوبه ولی دلسوزی برای جیب سرمایه داران نه
حال شما بعنوان قاضی قضاوت کن
سلام خدمت همه سهامداران ، جناب دادستان كجاي ماجراجرمي رخ داده كه شما زحمت بررسي مي كشي كسي سرمايه ايراني رابراي اباداني ايران بكارميگيرد لازم به ايفاي نفش دادستاني واينهمه هياهو است؟؟!!!!
هيچ اتفاقي نمي افته نگران نباشيد
پدیده پدیده حماییت میکنیم
پدیده بهترین سهام دنیا
پدیده بی نظیر
من از شما دوت می کنم به عنوان یه عضو کوچیک از خانواده پدیده که به این کمپین تشریف بیارید
باتشکر
پدیده به هیج وجه به هیچ وجه به هیچ وجه قابل مقایسه با شرکت های دیگه نیست
پدیده یک پدیده ی واقعی
لطفاًمقاوم واستوارباشيد اين نيزبگذرد
متن بهتری میشد نوشت. باز اینم خوبه..
تخلف نداره.پدیده کیش اصلن.
شاندیز بحث اضافه بنا, تغییر کاربری بیش از مجوز,و عدم جلب. ...رضایت بعضی از مالکای اونجا.
...مشکل حاد داشت دفترای اصلیش و پروژه رو میبستن.
باسلام وخسته نباشيد لطفاًبررسي دقيق كرده وازبزرگي واعتبارپروژه اعتبارپروژه اطلاع پيداكنيد....
با سلام
چرا بعضی ها مانع پیشرفت و رشد و شکوفایی کشور عزیزمون میشن؟جناب دادستان پشت مردم و این مرز و بوم باشید
آقای دادستان لطفا از پروژه های پدیده بازدید کنید
لطفا پدیده رو با دیگر شرکت هایی که وجود خارجی ندارند مقایسه نفرمایید
پدیده برای آینده این مملکت و اقتصاد غیر وابسته به نفت ضروریه
ماهمچنان پشت پدیده و جناب پهلوان هستیم به امید سراسری شده پروژه های جناب پهلوان
پديده ملي پروژه ملي افتخار ملي
| This discussion has been closed. |