Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
انسانم آرزوست
جنایاتی که در غزه رخ داد و اتفاقاتی که دراین شهر به وقوع پیوست چیزی جز امتحانی بزرگ برای مدعیان حقوق بشر و رسوایی آن ها نبود
و بدون شک،سکانس پایانی این نبرد خونین و این فیلم طولانی برافراشته شدن پرچم فلسیطن و لبخند زیبایی بر لب یک کودک غزه ای ست!
!بعداز اون خداوند و مردم غزه هرگز کسانی که در مقابل این جنایات ساکت نشستند رو نمی بخشند
"اذا جاء نصرالله و الفتح"
مرگ بر مرگ ناگهانی صد هزار زندگی در یکی دو ثانیه با سقوط علم از آسمان.
مرگ بر اسراییل
واقعا چرا برای یک نفر که معلوم نیست خود اسرائیلی ها چی کارش کردن . این همه آدم کشته شد .و این همه ویرانی وزخمی برجای گذاشتن به کدامین حق ؟ کدامین حقوق باید اون شعر فردوسی رو از سر در سازمان ملل بردان ننگ باد بر همچنین سازمان مللی
واقعا چرا برای یک نفر که معلوم نیست خود اسرائیلی ها چی کارش کردن . این همه آدم کشته شد .و این همه ویرانی وزخمی برجای گذاشتن به کدامین حق ؟ کدامین حقوق
باید اون شعر فردوسی رو از سر در سازمان ملل بردان ننگ باد بر همچنین سازمان مللی
فلسطین
واقعا چرا برای یک نفر که معلوم نیست خود اسرائیلی ها چی کارش کردن . این همه آدم کشته شد .و این همه ویرانی وزخمی برجای گذاشتن به کدامین حق ؟ کدامین حقوق
باید اون شعر فردوسی رو از سر در سازمان ملل بردان ننگ باد بر همچنین سازمان مللی
شما پیروز میشید
ننگ براسرائیلی ها
We must destroy Bzarym Israel Gaza Gaza yesterday we decided we should not be so tomorrow I'm an Ira
We must destroy Bzarym Israel Gaza Gaza yesterday we decided we should not be so tomorrow I'm an Iranian Gaza Genocide continues
خطاب به رژیم غاصب و نامرد کودک کش و اون نتانیابو
: خطاب من به عنوان یک ایرانی، به عنوان یک مسلمان و از همه مهمتر به عنوان یک انسان به رژیم غاصب این است
آی اسرائیل و آی نتانیابو من از دیار ایرانم کشوری که رهبرش سید علی خامنه ای ست تا به الان کارم کوفتن مشت های آهنین بر پوزت بوده و هست تا روزی که رهبرم فرمان دهد و چه شیرین است روزی که فرمان جهاد دهد و اونوقت است که دیگر آب خوش از گلویت پایین نخواهد رفت کمااینکه الانم همینطور است و اونوقت است که تلاویو و کلاً اسرائیل با خاک یکسان خواهد گشت.
فلسطین
We must destroy Bzarym Israel Gaza Gaza yesterday we decided we should not be so tomorrow I'm an Iranian Gaza Genocide continues
ان الله مع الصابرین
امروز فلسطین اولویت اول جهان اسلام است. مقام معظم رهبری
ای مردم فلسطین و غزه شما هیچگاه تنها نیستید و نخواهید بود شما نه تنها خواهران و برادران ما بلکه همچون جان ما هستید
بانکیمون چجوری می تونی با خیال راحت زندگی کنی در حالی که مادران و کودکان و پدران در غزه هر ثانیه ممکن است در زیر موشک ها و بمب های صهیونیست ها کشته شوند اومید وار روزی خانواده ات به همچین روزی گرفتار شوند که بدانی مردم غزه چه عذتبی می کشند
فلسطین
دیروز ما ایرانی ها غزه بود. فردای غزه امروز ماست نباید این نسل کشی ادامه پیدا کند برای چی آن ها یک سرباز میمیرد ولی 100 ها نفر را شهید میکنند. پس این حقوق بشر کجاست . من هم مسلمانم و دارم میبینم یک مسلمان دیگر شهید میشود .
| This discussion has been closed. |
Save gaza