Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
فقط میشه گفت ازآدمیت به دورند . ایشاالله با ظهور آقا امام زمان ع شرشان کم میشود. مرگ بر رژیم اشغالگر وحامینش
من از اينكة بچه هاي غزه مورد ظلم قرار گرفته اند خيلي ناراحتم
تاجایی که لازم باشه ما هستیم مهم نیست تا کجا پیش میره ما ادامه میدیم .
Subject
زمان جنگ ما کسی نبود و تنهایی با چن تا کشور جنگیدیم حالا غزه با چن تا کشور حامی ... یعنی چی شده؟!!!
ariyan
من می خوام بگم که مرگ بر امریکا و اسرایل چون خواهر ه و برادر های من دارن یکی یکی ممیرن من میگویم مرگ بر اسرایل شما هم با من همراه باشید.
کودک غزه نیازمند آرامش است
کودک هرجای دنیا که باشد کودک است و حق دارد در آرامش زندگی کند و شاد بازی کند تا امید و روح شاد زندگی را برای بزرگترها به ارمغان بیاورند.کودک غزه با کودک ایران و یا آمریکا ویا هرجای جهان فرقی ندارد.
غزه این روزها از داغ کودکانی که دنیا را سیر ندیده اندو توسط جنایتکاران صهیونیست و حامیانشان بر خاک افتاده اند دلش خون است کودکان غزه را دریابیم چون توسط کسانی هدف قرار گرفتهاند که اگر در اقصا نقاط کسی به تاوان جرم و جنایتش محکوم شود به هواخواهیش بر می خیزند و دم از حقوق بشر می زنند!! جای تعجب و تاسف است که چگونه با این همه احساس مرگ دلخراش کودکان بی گناه را نظاره می کنند و خون نمی گریند
به امید جهانی بدون جنگ
jj
حالا غزه با چن تا کشور حامی ...
یعنی چی شده؟!!!
رمز پیروزی : مقاومت
به نام خدا
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت عموی بچه های ایران امیدوارم حالتون خوب باشه بچه های غزه درسته که گاهی اوقات زندگی سخته و باید برای حفظ کردن زندگی جانمون را بدیم ولی سختی میگذره وهمیشه باقی نخواهد ماند سعی کنید مقاوم باشید و به خدا توکل کنید همین طور که ایران با چندین کشور جنگید شما هم دارید با چندین کشور میجنگید فقط اسرائیل نیست خیلی از کشور های دیگر دارن به اسرائیل کمک میکنن.رقیه جعفری از تهران
| This discussion has been closed. |