Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
Sorry for united nations international organization
& sudi arabia
با عرض سلام من چند روزیه که سینه ام از درد داره میترکه,چرا وقتی یه حیوان مورد آزار قرار میگیره حقوق حمایت از حیوانات براشون درست میشه ولی چند هزار تا ادم میفهمید چند هزار تا ادم به خاطر بی لیاقتی یه عده فوت شدند.واقعا مردم ایران غصه دار هستند. لطفا لطفا پیگیر شوید قبل از اینکه خودمون دست به کار بشیم
this pain is too much and i hope for my country the peace time back to the familes
جناب آقاي بان كي مون رياست محترم سازمان ملل از جنابعالي درخواست ميكنين در باره فاجعه منا رسيدگي لازم را بعمل اوريد. باتشكر
Down with al sood
این روز باید در تاریخ ثبت بشه تا نسل های بعدی بدونن صعودی ها چه جنایتی کردن
حکام عربستان صلاحیت اداره حرمین شریفین را ندارند آنها مسولیت پذیر نیستند و نسبت به جان مسلمانان بی اعتنا هستند مراتب اعتراض خود را نسبت به فاجعه منا اعلام می کنم و تقاضای توجه جامعه بین المللی نسبت به این فاجعه را دارم . آنها که دم از حقوق بشر می زنند کجا هستند ؟؟؟ هموطنان و هم کیشان ما قتل عام شدند
دوست عزيز و نماينده دلي ما درسازمان ملل جناب بان كي مون آيا بايد باور كنيم كه اين يك اتفاق است؟ آيا بايد بپزيريم واقعه ي بزرگ منا كه همه ساله با همين جمعيت و شور در كمال صحت و سلامت حجاج برگزار ميشد ، و كشور عربستان با تجربه چندين ساله و امكانات جديدتر نسبت به سال هاي گذشته بايد ناموفق باشد و اين همه كشته به جاي بماند؟ لطفا به عنوان يك هم نوع پيگيري فرماييد؟
I hope that this work is successful
This is global movement.
با تشکر
| This discussion has been closed. |
I'm sad.for my country..