Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
اون بالا خدا منتظرته همچنین مردم بی گناه
Due to the negligence of govt. of saudi arabia this tragic incident occured and resulted loss of thousands of innocent life.
من سید شهرام نواب جانباز هشت سال دفاع مقدس از سازمان محترم ملل خواهان رسیدگی به این جنایت بیشرمانه هستم
امسال حج بوی خون میداد.خونی که به ناحق ریخته شد.باید پیگیری شدید در این راستا شود.
واقعا به کدامین گناه؟
با سلام خدمت مسئولین محترم خواهش میکنم در مورد این فاجعه منا که شواهد نشان دهنده عمدی بودن این واقعه میباشد به مسؤلیت قانونی و انسانی خودتون عمل کنید با تشکر از عزیزانی که پیگیر این پرونده هستن .
سلام آقاي بانكي مون انسانيت شما زير سوْال ميرود اگه اقدامي درمورد اين حادثه نكنين مرسي علي فرزانه يه جوان بسيجي
Re:
گناه مردم عادی از بابت کینه دولتمردان چیست و تا کی باید ادامه پیدا کنه
We need to prevent the repetition of such tragedies and the first step is discovering why it happened
and the UN is an international organization and human rights defenders.
down with al saud
بدینوسیله ضمن همدردی با بازماندگان حادثه غمبار منا از دبیرکل سازمان ملل می خواهیم نسبت به روشن شدن همه ابعاد این حادثه فجیع اقدامات لازم را مبذول دارد
سلام خواهشمندم که حتما به حادثه پیش آمده در منا پیگیری کنید.و بی لیاقتی این مسوولین رو اثبات کنید
| This discussion has been closed. |
این فاجعه تاسف باره...ناامید ککنده س ... اینکه هربلایی سره مردممون م...یاد و هیچ کاری نمیکنیم و یک عده به راحتی منکر اتفاقات میشن....متاسفم