Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
سلام بنده اول از رهبرم و بعد از اقای بان کی مون درخواست پیگیری های لازم برای مشخص شدن متولیان این فاجعه و مجازات انها را دارم در پناه حق
فقط خدا
به اميد بازگشت مجدد اقتدار از دست رفته مهد تمدن دنيا "ايران عزيز" زنده باد ايران و ايراني
من فرزند جانبازم ارزوي صلح براي تمام جهان دارم و سلامتي براي رهبر كشورم ايت الله خامنه اي
Pleas help all the Moslem people
ما کمیته حقیقت یاب متشکل از تمامی کشو هایی که حاجیانشون قربانی شدن میخواهیم تشکیل بشه عربستان تمام مدارک و اسناد لازمه را بی قیدوشرط و فوری در اختیار این کمیسیون بگذاردوگزارش اعلام شده این کمیسیون را عربستان بپذیرد و خاطیان را مجازات لازمه انجام دهد
آقای بانکیمون من یک مرد ایرانی هستم. و از شما درخواست رسیدگی به فاجعه منا را دارم در تمامی زمینه ها بررسی و جواب این سوالات در خصوص فاجعه بزرگ منا اصلاع رسانی شفاف و بیطرفانه شود. باتشکر از مسءولیت پذیری شما در این باره . موفق و پیروز باشید
سلام جناب آقای بان کی مون
من به عنوان یک انسان ساکن ایران، که عده ی زیادی از هموطنانم را به خاطر بی مسئولیتی عده ای از افراد بی کفایت در حادثه منا از دست داده ام .به شما میگویم: با سیاست های که سازمان ملل متحد در قبال نوع بشر و کشورهای مختلف در پیش گرفته ، که اکثرا بوی جانب داری و ناعادلانه بودن رو میدهد به شدت مخالفم و شأن این سازمان رو از نظر من و هم وطنانم بسیار پایین آورده، خواهش مندم نظر من رو نسبت به خود و سازمان ملل متحد با عملکرد درست عوض کنید
با تشکر یک انسان
| This discussion has been closed. |
واقعا باعث تاسفه ، این همه بی کفایتی !!!! واقعا منتظر مشخص شدن اصل این فاجعه هستیم !!!!