Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
نوش جوونت امریکا از شیر مادر حلالترت من از سهم خودم راضیم
because I love Iran and America against the oppression of the authorities of my country to be silent
با سلام اینجانب پیشنهاد میکنم برای تاثیر بیشتر این تقاضا بر روی جامعه جهانی عده ای از ما جوانان و ملت عزیزمان در مقابل دفتر سازمان ملل در تهران با مدیریت دولت تحصن کنیم تا تمام مردم دنیا متوجه شوند که دولت و ملت ما در کنار یکدیگر خواستار حقوق حقه خود هستیم با تشکر موسویان
USA governments are behiviour very smiliar thieves.
صمیمانه از درگاه خداوند میخوام که دوستی و مهربانی در بین تمامی ملتهای دنیا و حتی دولت ایران و آمریکا برقرار بشه که این عذاب و سختی ها از روی دوش مردم برداشته بشه و همه انسانها رنگ آرامش رو ببینند.آمین
قاتل بودنش کم بود دیگه دزدم شده. کاری نمونده که نکرده باشه . بجای مرگ بر آمریکا گفتن باید از عقل و استعداد ایرانی بودنمون استفاده کنیم
امیدوارم بعد از نتیجه دادنِ این اعتراضات و برگشتِ پول به مملکت اوضاع و احوال زندگی مردم بهتر بشه و پول به حساب از ما بهترون واریز نشه!!!!
این اموال حق ملت مظلوم ماست
همه دنیا بداند که در تمام تاریخ بشری حق ملت ایران لقمه بزرگی برای گلوی هر زورگوئی بوده و هست .
الله قادر
| This discussion has been closed. |
کاش دلتمردان قدر این ملتو بدونن