Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
- لطفا غیر از خودتان را کوچک نبینید
من واقعا نگران این جهان هستم با وجود سازمان مللی که خودشو درگیر فسادهای آمریکا کرده. سرت تو کارت باشه.
America's government illegal.
بابا این پولا خوردن نداره سرطان میگیریدا :-9
مرگ بر دزد
حقمونو پس میگیریم
پایان نامه ارشد و رساله دکتری باید برای این دزدی نوشته شود
باعث تاسف هست که آمریکا ایران رو باعث وقایع تروریستی میبینه در حالی که خود با انجام بدترین فجایع در غرب آسیا زندگی را بر مردم این منطقه تلخ کرده است و حالا با تستبرد در و دزدی در روز روشن از اموال ایران جنایتی دیگر را رقم میزند من از سازمان ملل درخواست می کنم که هر چه زودتر این مسثله پیگیری کنند و اموال دزدیده شده توسط آمریکا را به مردم شریف ایران بازگرداند.
باسلام وقبولی طاعات ملت بزرگ ایران در صدا وسیما متوجه این کمپین شدم.باتشکر
آمریکایی ها تو گلوتون گیر کنه
خواهش میکنم سنگ جلوه پای مردم مظلوم و صلح طلب ایران نیندازید
ایرانی ها هرگززیربارحرف زورنرفته اندحالاهم نمیرند.بااین کارهافقط امریکاداره کمک میکنه که همه کشورها وانسان های حق بین بهتربشناسنش.واقعاامام روح الله همون توروخوب شناخته بود.توشیطان بزرگی
to ke khahan highoghe bashari va sang bashariat ro be sine mizani.ma ham joze hamin basharim pas chera haghemono mikhori doroghgo e niyrang baz.hanat dg rangi nadare
ضمن تشکر از راه اندازی این کمپین برای احقاق حق بهتر است برای گرفتن خسارت جنگ از عراق نیز امضا جمع اوری شود
بازگشت پول های بلوکه شده حق ملت ایران است.حضرت علی علیه السلام:حق را بگیرید حتی اگر لبه تیز شمشیر باشد
| This discussion has been closed. |
زورگوها