Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
ما ملتی نیستیم که اجازه بدیم اموال دولت و هم میهنانمون رو آمریکا برا خودش نگه داره
میخوام بدونه حسین فهمیده در کشور ایران زیاد هستش همچنین و بقیه شهیدان در این کشور زیاد هستش
مهدی حمید باکری . امینی . محمد جهان آرا
ما به ازای هر یک شهید که میدیم 10 انسان غیور و دلیر به میدان برای مبارزه با استکبار خواهیم آمر
درود و سلام و سلامتی به رهبر کبیر اسلام سید علی خامنه ای
ای رهبر دلیر من از تو به یک اشاره از من به سر دویدن
مرگ بر آمریکا
ما نباید در مقابل آمریکای جنایتکار آدمکش کوتاه بیاییم.برجام فقط حیله بود از هر جا جلوی ضرر بگیریم منفعت هستش به گفته امام آمریکا شیطان بزرگ است .الله اکبر
یعنی خاک تو سرت دزد پست فترت
خداییش این بهترین راه برای اعتراضه....همین الان تو تلوزیون فراخوانشو دیدم....دنبال همچین موقعیتی بودم ک نفرت خودمو از این حرکت غیر اخلاقی و ب دور از انسانیت امریکا رو محکوم کنم
در مورد مسائل داخلی طوماری جمع نمیشه اما خب این یه حرکته خوبه، حرکتی که باید انجام بشه
18.5 میلیارد دلار
من هم خیلی دلم می خواهد در این حرکت شرکت کنم. ولی چیزی که آزار دهنده است موضوع 18.5 میلیلرد دلار طلا و ارز ایران است که در سال 87 گفته شد در ترکیه توقیف شد. مبلغ مورد ادعای توقیف شده به وسیله ترکیه 10 برابر مبلغی است که حالا آمریکا توقیف کرده ولی هیچگاه هیچ توضیح یا پاسخ رسمی قانع کننده ای در این مورد نشنیدیم، تا اقلاً عدم صحت آن محرز شود. این باعث می شود دست و دل آدم برای همراهی در این مورد به کار نرود و آدم بیش از آن که فکر کند به کشورش کمکی می کند، احساس بازیچه شدن بکند که هر وقت صلاح است پای مردم هم وسط کشیده می شود و هروقت نیست، نه. ممنون می شوم اگر توضیحی در این مورد هست در پاسخ بیان شود
Block money of this people is bad in erth
باسلام وادب
ما كاركنان شير آلات وگ اميد گلستان خواستار رسيدگي به اين پرونده تا مطالبه حق مردم دنيا دوست ايران هستيم
زنده باد ايران
همه لیاقت زندگی بهتر را در تمام گیتی دارند ...
این کاراشون فقط نشانه عجزشونه فقط باید متاسف بود براشون دزدی تو روز روشن و انقدر تابلو؟!!؟؟؟!!!؟؟؟
حق مردم ایران باید گرفته شود ..درودبر ایران .
لطفا پول مارا پس بدید
سلام به مردم کشور عزیزم ایران وآرزوی سلامتی برای همه ،امید به روزی که انتقام خود را از آمریکا بگیریم.
مرگ بر امریکا
تا پای جان از کیان ایران عزیز دفاع خواهیم کرد وبه گفته پیر جماران ما آمریکا هيچ غلطی نمی تواند بکند
| This discussion has been closed. |