Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
سلام خدمت ریس سازمان ملل اقای بان کی مون شما وظیفه جلوگیری از این عمل ننگین رو دارین .پس از حق مردم ایران دفاع کنید
This is for my contry
به امید زندگی بهتر براری مردم ایران زمین
من کاملا تابع قانون هستم
این کار امریکا بی قانونی است
به امید اینکه حق اتفاق بیوفته وجوری که بـــایـــد خرج کشور عزیزمون ایران،و مردم شـریـفش بشه و حـق به حقـــدار برسه.
This comment has been removed by the person who wrote it.
امیدوارم مسوولین کشورمون اینبار در برابر این اقدام ناپسند کشور آمریکا سکوت نکنند و علاوه بر سخنرانی ها، تصمیم به اقدام عملی و باز پس گیری اموال میهن عزیزمان شوند و نگذارند و که حق ملت ایران پایمال شود...
ما همه ایرانی هستیم و تحت هر شرایطی باید به ایران و ایرانی بودن خودمون افتخار کنیم و برای حفظ ارزش های کشورمون تلاش کنیم
من حق خودم را میخواهم
This money is stolen by America and American Government must return it back to my people
من خواستار لغو این بی قانونی و ناهنجاری هستم
کمپین بزرگ مردمی، جهت جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران در امریکا جناب آقای بانکیمون دبیر کل محترم سازمان ملل متحد ما امضا کنندگان این بیانیه به عنوان جمعی از ملت ایران درخواست داریم که به نامه اعتراضی دولتمان به جنابعالی در مورد حکم دادگاه های امریکا درباره برداشت غیرقانونی دومیلیارد دلار از اموالمان در این کشور کاملا توجه کرده و از این امر که خلاف رویه بین المللی است به شدت و قاطعانه جلوگیری فرمایید.
برای اعلام نفرت نسبت به استکبار جهانی یعنی امریکا و دریافت حق ملت ایران
حق و باطل هیچ وقت سر آشتی ندارند، مرگ بر باطل و سلام برحق
با سلام و عرض سپاس از اين حركت ايران دوستانه؛ اينجانب کامران عبدی خود را جهت شركت در اين حركت مردمي و زيبا اعلام مي دارم. باشد كه ايرانمان سبزتر و سرخ تر و سپيد بخت تر شود.
| This discussion has been closed. |