Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
لطفا پول کشورمون ر و برگردونید امریکا واقعا چه جور کشوریه که به قوانین خودش هم احترام نمیزاره
We hope you intervene firmly and decisively against this action, which is contrary to international commitments
درود فراوان بر آنهایی که در راه آبادانی این کشور میکوشند .متشکرم از این حرکت خود جوش
محمد جواد زارع
من شدیدا مخالفم با این که آمریکا دستبرد بزنه به اموال با ارزش کشور ما و شدیدا موافقم با پس گرفتم اموال ربوده شده به دست آمریکا. مردم ایران عزیزم خواش میکنم بیاین با هم متحد بشیم تا بتونیم جلوی آمریکا و دیگر ابر قدرت ها یی که مخالف اسلام و ایران هستن باستیم نا نتنونن مارو زیر دست خودشون کنن و شکست بدن.اگر ما موسلمونا متحد باشیم هیچ کسی نمیتونه جلودار ما باشه،پس خواهشا همکاری کنید،از همتون سپاسگذارم.
مرگ بر امریکا
ایشالا که حق به حقدار زودتر میرسه.ما تا اخرش به عشق رهبر و کشورمون ایران می ایستیم.مرگ برامریکای غارتگر
جانم فدای رهبر
چو ایران نباشد تن من مباد مرک بر امریکا
این پول حق ملت ایران هست. و هرکس از این پول استفاده کند دزدی است.
مردم ایران عزیزم خواش میکنم بیاین با هم متحد بشیم تا بتونیم جلوی آمریکا و دیگر ابر قدرت ها یی که مخالف اسلام و ایران هستن باستیم نا نتنونن مارو زیر دست خودشون کنن و شکست بدن.اگر ما موسلمونا متحد باشیم هیچ کسی نمیتونه جلودار ما باشه،پس خواهشا همکاری کنید،از همتون سپاسگذارم.
انشالله که به زودی زود ملت ایران و همه مسلمانان سرافراز می شوند و حق و باطل آشکار شود
Get Back Our Money...
| This discussion has been closed. |
خیلی ممنون. از من هم تست بازیگری بگیرد دوست دارم بازیگر بشم.پوریا رستمی از دزفول 09371348908