Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
ما از حق خودمان نمي گذريم
امام راحل: "من به همه ملت، به همه قوای انتظامی، اطمینان می دهم که امر دولت اسلامی، اگر با نظارت فقیه و ولایت فقیه باشد، آسیبی بر این مملکت وارد نخواهد شد." (صحیفه امام، جلد10، ص407)
یا علی
این کار مغایر با قوانین بین المللیست.در ضمن برای جرمی که ثابت نشده.در حالی که همه دنیا دیدند امریکا هواپیمای مسافربری ایران رو زد.پس غرامت رو امریکا باد بده.
من امضا کردم چون من هم معتقدم اموال مردم بایستی بدست صاحبین واقعیش برسه
دولت آمریکا شیطان اکبر، مصداق اتم استکبار و دزد و راهزن است.مرگ بر آمریگا
جناب اقاي پرستويي عزيز با سلام بعنوان يك ايراني ميبايست در اين كمپين شركت ميكردم كه انجام وظيفه نمودم -خدا قوت دوستون دارم - با سلابت قدم بردار اي يادگار مردان روزهاي سخت و دفاع هميشه مقدس و سبز-جنس نگاهت به مسايل و اتفاقاتي كه در حال روي دادن در جامعه است برايم بسيار اشنا و قابل لمس و احترام - اقا پرويز عزيز برادر بزرگوار به همه دنيا بگو - بگو كه صداي شما ، رسا تر و گيرا تر است كه ايران و ايراني : مهربان ، دوست داشتني،با غيرت ، جسور ، شجاع ،عزيزوقابل احترام بوده و هرگز جنگ طلب نيست ولي اجازه جسارت و دست اندازي به هيچ كس نخواهد داد . بگو كه ما وطن پرست دينداريم و معتقديم كه خاك وطن سرمه و طوطياي چشمانمان بوده و هست ،من متولد 1350 از بچه هاي فلاح و ساكن فعلي بلوار فردوس - يا علي مدد . نورالدين شيري ز
To retake help us get our just
I love iran
سلام به همه ایرانی های با غیرت امیدوارم بتوانیم دوباره نام ایران و ایرانی را درجهان زنده کنیم و تمام دشمنان و معترضین به اموال و خاک این کشور عزیز را سر جای خودشان بنشانیم و به گاو چرانان درس عبرت خوبی بدهیم
| This discussion has been closed. |