Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
واقعا باید آمریکا بپذیره که ایران ابر قدرت هستش. لطفا حق ایران رو بگیرد از این امریکای تروریست.
الان تو دنیا خیلی ها آرزو دارن که ایرانی بودن . من افتخار میکنم که ایرانی هستم . غیرت ایرانی یعنی عشق زینب ..
غرور ایرانی یعنی عشق حسین
افتخار ایرانی یعنی مدافع حریم زینب
قدرت ایرانی یعنی مدافع حریم حسین
لطفا حق ملت ایران را به خودشون برگردونین..خدا خوشش نمیاد گناه داره میرین جهنم
نمیدونم چرا شما وقتتونو سر این پول صرف میکنید این پول بیادم میخواد تموم بشه شما دنبال درست کردن اقتصاد مملکت باشید
ایرانیان همه با هم ایستاده اند تا حق خود و فرزندانشان را بگیرند
All Iranians stand together for the right to take themselves and their children...
Pleace pleace dfg vfghtion
با همه ی وجود از حق قانونی خود و کشورمان تا اخرین نفس حمایت میکنیم. زنده باد ایران و ایرانی
ب نام خدا این پول حق کشور ایران است و باید به ما برگردانده شود ما نمی گذاریم که آمریکا و کشورهای امثال آن که همگی دشمنان ایران هستند این پول را بخورن و در قبال این پول سؤاستفاده های دیگر نیز انجام بدهند ب قول امام آمریکا شیطانی بزرگ است پس ب شیطان نباید ب هر قیمتی شده اعتماد کرد با اقتدار میگم اگه کشورم هیچی نداشته باشد خاکش را برای زنده ماندن میخورم تا کشورم زنده بماند
انشاله کسی هست صدای مارو بشنوه
درود بر ملت صلح جو و با فرهنگ ایران
We want our right
آخ چه زور داره یکی بیاد حقتو بخوره نتونی کاری کنی هرچی تو این مملکت اختلاس میشه و از این قبیل کارا زیاد حرص نمیخورم ولی وقتی لاشخوری مث آمریکا همچین غلطی میکنه فشارم میره رو هزار
فکر نکنم همچین کمپین های تاثیری داشته باشه کاش اونا که باید به فکر باشن کاری کنن
| This discussion has been closed. |