Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
همکاری
باسلام امیدوارم این کمپین در راستای تحقق اهداف خود در سایه باری تعالی و مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی و تمامی آحاد مردم موفقیت لازمه را کسب نماید خاک پای مردم ایران مهدی ناصری تولید کننده البسه فقط ایرانی از مشهد مقدس
همیشه سربلند باشی ای ایران
I love my coumntry
با سلام درود بر خاک ایران و دورود برغیرت ایرانی مادر این کمپین شرکت میکنیم تا نگذاریم آمریکا و کشور ها ی دیگر بخواهند اموال مارا برداشت کنند ما دست به دست میدهیم تا اموال مارا که به صورت غیر قانونی بلوکه شده بر گردانده شود و از شر دشمنان ایران نجات یابیم...... به امید ضهورامام زمان
با سلام آقای بانکی مون کاش تحت فشار نبودی و آن وقت می گفتی که آمریکا دارد گستاخی و دست درازی می کند.
سوء استفاده
دولت آمريكا و كشورهاي به اصطلاح پيشرفته با مستمسك قرار دادن قانوني به عنوان حقوق بشر !!! و ابزار سازمان بينالملل تمام حقوق حقه ملتها را به غارت برده و در اصل به عنوان دزدان دريايي به شكل جديد عمل ميكنند حال آنكه بيشترين دخالت در امور كشورها و مهد پرورش تروريسم و در واقع به اين وسيله مشكلات اقتصادي و سياسي و اجتماعي و ... خود را پوشش ميدهند . زماني خواهد رسيد كه خود در چاهي كه كندهاند خواهند افتاد.
just this
I am want to prevent illegal harvesting assets of the Iranian nation by America
من یک ایرانی هستم و آمریکا باید حق کشورم را پرداخت کند.
مرگ بر شیطان بزرگ امریکا.بترسید از روزی که رهبرم فقط یک اشاره کند.
Objection
what the American people's money, gentlemen Iran to plunder . You 're sitting there and only the name of the UN
Re: به امید تاثیر و تداوم
#4453: nobahar - به امید تاثیر و تداوم
بابا با کلاس آسونتر بگ منظورت چیه
To defend the rights of my country
This is iranians right.
| This discussion has been closed. |
...من به شدت از این عمل آمریکایی ها ناراحت شده واحساس کینه ای که نسبت به سران و عاملان این اثر داشتم نه تنها چندین برابر شده بلکه احساسم تبدیل به دشمنی شده