Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
امیدوارم همه چیز حل شود
دزدی
دزدی تنها بالا رفتن از خانه ی مردم نیست برداشت غیر قانونی از دارایی ایران در کشور دیگر دزدی است دزدی.
با سلام من به عنوان یک جوان ایرانی وظیفه خود دانسته تا از اموال مربوط به بیت المال کشورم دفاع کنم.این کوچکترین کاریست که می توانم برای کشورم کنم
به نظر من هر کشوری حق داره از منافع و قلمرو خودش دفاع داشته باشه.کشور ایران هم که همیشه جایگاه مردان دلیر و مردمان دلیر بوده هست بااااااید حق ما ملتو بدن.مگر نه از حلقومشون میکشین بیرون
ان شاءالله که زحمات هنرمندمحبوبم آقای پرستویی وهمه کسانی که دراین امرخیرشرکت کرده اندنتیجه بدهدوباعث رونق اقتصادی ومعیشتی تمام مردم محروم ایران بشود.
با سلام و عرض خسته نباشید
برپایی این طومار کار بسیار ارزنده و خوبی است از طرف شما و مردم ایران امید است که افراد بسیار توانمند و پر تلاش دولت نیز تمامی تلاش خود را برای باز پس گیری این پول دزدیده شده از طرف امریکا انجام دهند .
یاعلی ن
people, criminals and criminals policy are not.
we the people of ran to follow the right and our rights are no more than that . thanks
Amin veysi , ahvaz , khouzestan , iran
This comment has been removed by the person who wrote it.
به پشتوانه فرمایش رهبر جمهوری اسلامی که اگر برجام را پاره کنند ما آن را آتش خواهیم زد،اگر سرمایه ما را با زبان خوش پس ندهند آمریکا را به آتش خواهیم کشید
یا علی
We will resist
حق گرفتنی است نه دادنی پس باید برای گرفتن حق خود تلاش کرد حق خود را خواهیم گرفت چون ایرانی هستیم
.چون یک ایرانی و مسلمان هستم و طبق آیات نورانی قران دفاع از دین و کشور یک واجب دینی است و با شرکت در این حق خواهی بیانگر این هستم که ملت ایران هیچ وقت پشت دولت و ولی فقیه خود را خالی نمیکنند.
از اول انتقلاب فقط بامردم ایران دشمنی کردین
لا اقل 2 میلیارد پس بدین
| This discussion has been closed. |
3.jpg)

شاهسونی