Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
بابت این فاجعه واقعا متاسفم . وبه همه مسلمین داغ دار تسلیت میگم این فاجعه باید بصورت جدی بررسی بشه
من به خانواده این شهیدان تسلیت میگویم و دوست دارم به این فاجعه بزرگ رسیدگی شودتا هیچ کس حق تعرض به کل مسلمین جهان نداشته باشد و برخورد قاطع و مشت محکم بر دهان یزیدان زمان میزنیم
We want everything to be investigate...
به اميد پيگيري جدي از طرف تمامي جوامع بين اللمللي
من بعنوان یک ایرانی وظیفه ی خود دانستم که این کار را انجام دهم و من ارزوی مرگ دارم برای . باعث و بانی های این فاجعه
زنده باد ایران
سلام من بعنوان یک ایرانی انتظارم از ملت ایران این بود که تنها ظرف مدت چند ساعت یک میلیون امضا جمع شود و در شگفتم که هنوز به صد هزار هم نرسیده
غمگینم از این تراژدی و بی خیالی دیکتاتورهای عربستان
ما ایستاده ایم
فاجعه آفرینان ؛ بزودی در میادین دیگر دست پر به دیدارتان خواهیم آمد . شما تراژدی کر بلا را در این قرن باز آفرینی کردین
سلام من از نمايندگى مردم اميديه واقع در استان خوزستان خواستار رسيدگى به اين امر فاجعه بار هستم و مى خواهيم كه حقايق را فاش كنيد
بررسی فاجعه مناب
بررسی فاجعه منا و مجازات عاملین و جلوگیری از تکرار چنین حوادثي
لعنت بر وهابيت
فاجعه منا
به نام خدا با سلام ادب جناب اقای بان کی مون دبیر کل محترم سازمان ملل
باسلام و عرض ادب
کلامی تسلی خاطر نیست تسلیت میگویم به تمامی بازماندگان این فاجعه عظیم و تسلیت به همه ملت ایران مارا در غم خود شریک کنید.
God loves kind and peace but man not respect the god rule, god please guide us to return in your way in best way please don't leave us alone we need your help please show your power type in Arabia land in best way ,
thanks god for your kindness
خسته نباشید
به نام خدا
ریاست محترم ، خواهشمند است به این فاجعه غم بار رسیدگی شود
| This discussion has been closed. |