Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
فریاد ها بلدد است ای ال صعود وحشی نمیتوانید با فرافکنی از زیر بار مسولیت اعمال نابخردانه تان شانه خالی کنید بدانید و اگاه باشید نتیجه اعمال کثیفتان دامنگیرتان خواهد شد
Where is my poepel
مردم من برادر ديني تو براي افريننده ما رفتن بازنگشتن
مردم من براي عبادت خداي حضرت هوا،عيسي،موسي،نوح،ابراهيم،محمدرفتن چرا بي جان هم برنگشتن
مردم من با پاي خود به انتخاب خود به مراسم حج وفتن چراسالم برنگشتن
مردم من خون زياد دادن مادراي اين سرزمين من به حق فرزندانشان را فداي خداي خودشان كردن اما حاضرنيستن به ناحق خون ريخته شده مردمشان پاي مال شود
وحالا اقاي بان كيمون بترس ازاه مادراني كه سر نمازصبحشان ازخداي خودشان تقاصخون جوانان خودشان را بخواهند
بسمه تعالی این فاجعه روبه ملت ایران تسلیت عرض میکنم وازجناب آقای بان کی مون درخواست میکنم اگه دنبال حقوق بشر بصورت واقعی هستیدمسببین این فاجعه روشناسایی کنیدودست ازپشتیبانی ظالمین بردارید
For humanity
I am Moslem
I love my countrymen
This event is very awful event has been happens , and it's because of dereliction of suede Arab , so a lot of people killed without any responsibility of suede . Please pay attention to this Mecca disaster .
اعتراض به فاجعه منا
Saud liberal death
United Azsaman appeal to this tragedy MENA Rakhvastarm
Over 40000 dead is a big human tragedy.
Where is my poepel
- مردم من برادر ديني تو براي افريننده ما رفتن بازنگشتن
مردم من براي عبادت خداي حضرت هوا،عيسي،موسي،نوح،ابراهيم،محمدرفتن چرا بي جان هم برنگشتن
مردم من با پاي خود به انتخاب خود به مراسم حج وفتن چراسالم برنگشتن
مردم من خون زياد دادن مادراي اين سرزمين من به حق فرزندانشان را فداي خداي خودشان كردن اما حاضرنيستن به ناحق خون ريخته شده مردمشان پاي مال شود
وحالا اقاي بان كيمون بترس ازاه مادراني كه سر نمازصبحشان ازخداي خودشان تقاصخون جوانان خودشان را بخواهند
فاجعه ی منا
خدا ظالمان را دوست ندارد و هیچ ظلمی همواره پایدار نبوده، نیست و نخواهد بود. به امید نابودی عاملین فاجعه ی منا
دفاع از حقوق بشر
They have check camera whole of this area so they just saw this tragedy without any helping
مرگ بر وهابیون
.تسلیت به همه ی هموطنان به ویژه خانواده های داغدار حجاج گرامی. انشالله که ریشه اعراب عربستان
و وهابیون از این کره ی خاکی از بین بره . لعنت خدا بر باعث و بانیان این حادثه
لعنت خدا بر وهابییون و اعراب بی دین وبی
غیرت...... تسلیت هموطنان
ارزش گذاشتن به حفظ شان و کرامت انسان ها وظیفه ی همگانی است.
| This discussion has been closed. |
حرفی برای گفتن ندارم ... حرف های من و مجازات افراد مقصر در این فاجعه ی بسیار دردناک دردی چندان از آسیب دیدگان و داغ دیدگان این فاجعه کم نمیکند و باعث بازگشت از دست رفتگان نمیشود ... و باز هم میگویم حرفی برای گفتن نیست ...