perspolis refereeاعتراض به داوری ها علیه پرسپولیس
Contact the author of the petition
Ahe 40 melyon havadar damane khodetono zendegitono mogire.
سلام به نظر من لیگ رو تعطیل کنن و بین استقلال و سپاهان قرعه کشی کنن یکی قهرمان شه
آقای کفاشیان
مافیای اصفهانی فدراسیون را بیرون کن
Goodly petitions24
لطفا مسعولین محترم به داور ها توجه کنید چرا اینقدر بدداوری میکنن اونم الیهه پرسپولیس
بابا خسته شدیم از این همه ناداوری
بازی باید تکرار بشه آخه تا به کی باید خون دل بخوریم هوادارهای پرسپولیس دیگه طاقت ندارن
سلام اقای کفاشیان ما هوادارها تا کی باید چوب ناداوری رو بخوریم همه میدانید پرسپولیس پر طرفدارتریم تیم اسیاست پس لطفا پیگیری کنید که داورها به این راحتی سر پرسپولیس را نبرند خواهشا با توان توان ودقیق به این موضوع رسیدگی کنید باتشکر هوادار پرسپولیس
لطفا رسيدگي كنيد
لعنت ب دشمنان پرسپولیس ،،بازم تکرار تکرار محرومیت چن جلسه ی داور بازیای پرسپولیس ،،حقمونو برگردونید محرومیت چیزی ب پرسپولیس نمیرسه
واقعاخسته شدیم ازین همه ناداوری…واقعا خیلی ناراحت کننده هست که تیمی خوب بازی کندولی بخاطرداور نتیجه را واگذارکند!فکراساسی برای داوری لازمه
ساکت نشینیم
از همه هوادارا خواهش دارم اینبار که همه متحد شدیم تا آخرین لحظه احقاق حقمون ساکت نشینیم
من که فکر میکنم کفاشیان خودش دستش توکاره . باید از طریق ای اف سی دست بکار شیم. خودمونم میدونیم که طاهری هم هیچ کاری از دستش برنمیاد. بهترین راه از نظر من اینه که تجمع کنیم جلوی وزارت و بعدش هم فدراسیون. اگه جواب نداد به ای اف سی نامه بزنیم. که اینکار باید باشگاه انجام بده با فشار ما هوادارا
ناداوری
,مهندسی اصفهانی هاست شك نكنید
| This discussion has been closed. |
دلتون خوشه که مصلا محرومشون کردین!؟ محروم شدن داور باعث میشه پرسپولیس بازی ای که باخته رو برنده حساب بشه!؟؟؟؟ به چه درد ما میخوره؟!؟