perspolis refereeاعتراض به داوری ها علیه پرسپولیس
Contact the author of the petition
مرگ بر بی عدالتی
واقعا متاسفم واسه ی مسعولین و افراد کوته فکری که فکر میکنند با این کارها چیزی از ارزش های تیم بزرگ پرسپولیس (شیر آسیا) کم می شه...
مافقط میخایم داوری هاعادلانه باشه چراهمه اشتباهات داوری برای پرسپولیسه ،اون ازبهترین داورتون فغانی اینم ازجهانبازی تاکی مابایدبااشتباهات داوری امتیازازدست بدیم .توروب خدای فکری ب این داوری بکنید
بازی باید دوباره تکرار شود اگه شما مسلمان هستید پس نگذارید حق تیمی بزرگ پایمال شود
خداوکیلی پرسپولیس پاسوز ناداوری شد
بخدا من دیگه دلم سوخته ب حال این تیم.بخدا این تیم عالیه اما نمیذارن سرپا باشه.چقد بی عدالتی. رسیدگی کنید
in che vazeshe akhe har kari ham bokonin perspolis mese eses nemire daste 3 babakhta har bazi darin 14 be 10 bazi mikonan bazam nemitonin hich kari bokonid ridid to footbal harbazi ya mahrom ya ekhraj dg chikar mikhayd bokonid on az baziya to lig inam az jame hazfi parsalam az ma jamo gereftin ba goh kari emsal kor khondid 6666666666 taeeeeeeee ha ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
از خپا خدا میخام هرچ زودتر مشکلات پرسپولیس و مربی صبور این تیم تموم بشه بقران دیگه خسته شدم
نا داوری تا کی خسته شدیم فوتبال ما با این وضعیت به سمتی میره که جوان های ما از فوتبال دل زده بشن
24
آقای تاج آقای کفاشیان هردوتاتون دشمن پرسپولیسید اگرواقعا حق میدونید چیه بزارید دوباره ذوب و پرسپولیس بازی کنند
ما از حقمون نمیگذریم خداوند حق الناس رو نمیبخشه
کمترین حقمون تکرار بازی هست
kir to kose kharomadare kafashiyan ba harchi esteghlalie 6taaaaaeeee ha
| This discussion has been closed. |