perspolis refereeاعتراض به داوری ها علیه پرسپولیس
Contact the author of the petition
ارتش سرخ
واقعا روحت شاد مرد با تعصب..
ای کاش مسؤولان ما تعصب داشتن تا فوتبال ما این طور به فنا نره به دست داوران کم تجربه و پولکی...
حق ما نیست لطفت کنید رسیدگی کنید
پرسپولیس وهواداران رو اذیت نکنید
واقعا فوتبال ما با این بی عدالتی ها ب چ اینده روشنی میخاد برسه!!!!
ما یعنی همه ی هواداران پرسپولیس به داوری ها اعتراض داریم ولی اب رفته به جوی برنمیگرده ما با این کار فقط اعتراض خود را اعلام میکنیم و فقط به خاطر این که این داور هارو جمع کنن هرکی مواقفقه لایک.
بسه دیگ
تو رو خدا با این داوران برخورد کنید
پرسپولیس با این همه ناداری بازم قهرمانه
namardie
خدا وکیلی داره نامردی میشه من موندم چرا این اشتباهات روی سر سپاهان و استقلال نمیاد تا سر پرسپولیس میرسه اشتباه پشت اشتباه اخرشم چهار جلسه محروم چه فایده داره اخه لامصب یه جام رو از یه تیم گرفتی میاد یه عذرخواهی میکنه فدراسیون هم میگذره بعد این استقلالی ها هی به ما فحش میدن اخه اگه این اشتباهات سر تیم شما بود یا حالا استقلال هیچ سر سپاهان بود بخدا بازی رو تکرار میدانند اخه ببینید نیم فصل تموم نشده چند تا اشتباه تاثیر گذار کردند رو بازی های پرسپولیس همه هم بر ضد پرسپولسی حالا خدا به داد ما برسه تا اخر فصل بعد نکته دوم من موندم چطوری این اقای جهانبازی با این شکم نزدیک بیست کیلو اضافه وزن تو لیگ برتر و جام حذفی سوت میزنه اصلا به نظر من این اقا باید بره در لیگ نوجوانان سوت بزنه خودم تو لیگ نوجوانان بازی میکنم دقیقا داور هایی شبیه همین اقا هستند و به علت چاقی و اضافه وزد در صحنه جا ماندن بعد از اتفاق و برخورد توپ به ایمان صادقی چون صحنه رو ندید از کمک داور کمک خواست کمک داور هم قربونش برم تحت تاثیر جو بازی بر علیه پرسپولیس و بر سود تیم اصفهانی که میزبان بود یعنی ذوب اهن قضاوت کرد ما که هر چی بگیم هیچ فایده ای ندارد وباز هم در مسابقات بعد میبینیم همان اش و همان کاسه
بابا دیگه هر چی اعتراض بکنیم هیچ پاسخی نمیدن فقط باید بگیم اقای داور دست شما درد نکنه دمت گرم که تیم ما رو از گرفتن جام ناتوان گزاشتی دمت گرم
به قول امیر تتلو :
آبی که ریخته زمینو نمیشه جمعش کرد
هر کی نامرده دمش گرم
بايد حداقل ٦ امتياز به پرسپوليس بدن
خدا لعنت کنه همه داورای بی وجدانو کیایی مثه مسعود مرادی بازنشسته جلال مرادی بازنشسته و همه این جدید ها که مغرضانه علیه پرسپولیس سوت میزنن و معلوم نیست از کجا خط میگیرن ترکی فغانی صالحی زرگر جهانبازی و همه داورای پست فطرتی که مستقیما روی کیفیت زندگی ما هوادارا تاثیر گذاشتن
داوری خیلی به ضرر پرسپولیس بوده باید جدی با این موضوع برخورد کنن
آقایون خجالت بکشید با این وضع داوری باید در بقول خودتون دپارتمان داوریتون رو گل گرفت .
| This discussion has been closed. |