perspolis refereeاعتراض به داوری ها علیه پرسپولیس
Contact the author of the petition
دانش
لطفا رسیدگی کنین به اعتراضات چه وضعیه شورشو در اوردین با این داوری چقد نامردی در حق پرسپولیس چرا واسه بقیه تیما اینجور نیستن فقط باید واسه پرسپولیس اشتباه مرگ بار بکنین دست از سر پرسپولیس بردارین الکی یه جام از پرسپولیس گرفتین با این داوراتون
آه این هوادارا میگیردتون ببینید کی گفتم
#داوری افتضاح
اخه مگه جای اعتراضیم باقی گذاشتن توی یازده تا بازی 5 اشتباه فاحش داوری در 5 بازی که باعث 5 شکست پرسپولیس شد من به عنوان یکی از 30 میلیون هوادار پ سپولیس خواهان کناره گیری اقای اصفهانیان از سمتش هستم
توروخدا بسه من که تماشاگر بازیام خسته شدم چه برسه به بازیکنامون .توروخدا رسیدگی کنید اقای لبخند
madare harchi esteghlalie ba kafashiyano gaedam 6 taee ha
persplois.lotfan b dad sorakh dlan brsid ba in vaze davaria
تورو خدا...جان بچه تون اگه خدارو قبول دارید بفریاد دل هوادارای پرسپولیس برسید...ما تازه کاپیتانمونو از دست دادیم...بخدا نمیخوایم به نفعمون سوت بزنن حداقل عادلانه و مردونه و باشرف داوری کنن...
بازی باید تکرار بشود
سلام
بخدا بسه دیگه از بس نا داوری دیدیم .باورتون میشه اومیدم بعد از هادی به این تیم که قهرمانی کسب کنه و به همه کادو بدن .تورو خدا یه کاری کنین از این ناداوری چرا واسه تیم هایی دیگه اشتب نمیشه بسه دیگه خجالت بکشین . حتمن نمیخان ما قهرمان شیم . میخان تیم دیگه بشه . پس تورو خدا نزارین از این بیشتر تیم خرابرپ رو بخان خراب کنن .همش دارم اشک میریزم چرا اینجوری شده پس کمک کنین.
| This discussion has been closed. |