perspolis refereeاعتراض به داوری ها علیه پرسپولیس
Contact the author of the petition
اگه این وضع ادامه داشته باشه قطعا ساکت نمیشینیم؛و میایم در سازمان لیگ و فدراسیون رو میگیریم
تمام
پس لطفا رسیدگی کنین
مسئولان بی تعهد
متاسفانه شاهد نفوذ آدم های بی تعهد و بی اعتبار در دستگاه های دولتی و غیر دولتی هستیم. فقط باید بگم متاسفم وامیدوارم پیگیری شود.
بگو اگر چه بجای نمیرسد فریاد
کلام حق دم شمشیر میشود گاهی
پرسپولیس تو همه ی شرایط عشقه
.واقعا متاسفم
بنده بعنوان یه هوادار پرسپولیسی از فدراسیون تقاصا مندم به این همه ناداوری و حق کشی علیه این تیم که امسال داره بهرین بازی هاش رو انجام میده و فقط بخاطر ناداوری نتیجه نمیگیره که بازی با ذوب اهن در جام حذفی نمونه ای از این گواه است که کمترین حق پرسپولیس تکرار بازی است چرا که با معذرت خواهی داور جام به پرسپولیس برگردانده نمیشود.لذا خواهشمند است تصمیمات لازم جهت پیگیری این موضوع مهم اتخاذ گردد
من معتقدم كه اين قضاوت ها سهوي نبوده و توش نيت و قصد قبلي بوده يه كم باهوش باشيد ميفهميد اشتباه داوري يعني آفسايد ميليمتري يعني دايو و پنالتي اعلام كردن نه اينكه رو دروازه بان تيمت خطا كنن توپ هم تو مالكيت درواره بان باشه اونوقت داور سوت بزنه و خطاي پنالتي اعلام كنه اينجا نميشه گفت اشتباه داوري يعني داور اينقدر معلومات نداشته كه بدونه وقتي توپ تو مالكيت درواره بانه نميتون براي تيم حريف پنالتي بگيره البته من معتقدم كه همه داورها اين و ميدونن پس چي ميتون باعث بشه داور بازي پرسپوليس همچين كاري كرده باشه پس او رو خدا نكنيد اين كارو داريد تماشاگر و از فوتبال زده ميكنيد
بسته هرچی مارو سرویس کردید لطف کنید بذارید فوتبال بازی کنیم به جای اینکه شما نتیجه رو معلوم کنید بذارید بازی کنا با تلاششون نتیجه رو مشخص کنند
با سلام به اقای تاج ودیگر اصفهانی های فدراسیون مبارکتون باشه
بسته هرچی مارو سرویس کردید لطف کنید بذارید فوتبال بازی کنیم به جای اینکه شما نتیجه رو معلوم کنید بذارید بازی کنا با تلاششون نتیجه رو مشخص کنند
ما حق پرسپليس را از داوران ميخواهيم
سلام به تمام دوستان پرسپوليسى و درود به شرف هر انسان باشر فى ، انتظارى از حضرات داخلى و مثلا مسؤل نداشته باشيد حتى وزير ورزش اين مملكت . منتظر روزى هستم كه پرونده فساد در فوتبال اين كشور به دست اهلش باز و رسيدگى تا نحوه و دليل قهرمانى بعضى از دوستان معلوم بشه ... صبرمون زياده ... همين
خواهش ميكنم مسئولين رسيدگي كنند
اقاي كفاشيان به دادمان برس دارن پرسپوليسو نابود ميكنن قسمتون ميديم پيگيري كنين
| This discussion has been closed. |