perspolis refereeاعتراض به داوری ها علیه پرسپولیس
Contact the author of the petition
mohsen
بابا این بزرگان پرسپولیس کجا هستند ،دکتر دادکان،آقای پروین و هزاران اسطوره تیم ما چرا هیچ صدایی و اعتراضی از شما بلند نمیشه ،بابا تا کی ،بابا ماسکته کردیم ،بسه دیگه شماها توی پرسپولیس بزرگ شدید و اسطوره و محبوب شدید ،ی حرکتی انجام بدید،حداقل ی حرکت بدون توپ
کمیته داوران جیره خور اصفهان
عرض سلام .....وبنام تنها عادل وناظر دنیا روهم بسیج کنند برای مقابله با پرسپولیس بازهم کم میارند...چون دنیا هم یک پرسپولیسیه.... من هم یک پرسپولیسیم. Ok
اگه واقعا همانطور که جهانبازی میگه اشتباه کمک داور بوده پس چرا قبل رسیدن به محل خطا کارت دراورد و داد؟؟؟؟؟؟
حق پرسپولیس را بدهید
سلام واقعا برای جامعه ورزش بخصوص ریاست محترم ورزش جناب کفاشیان و همچنین کمیته داوران که همیشه و هرساله حق تیم پرسپولیس راپایمال میکنند و باعث ناراحتی هواران میلیونی تیم پایتخت میشوند آیا این انصافه که همیشه این تیم باید از ناداوری ها لطمه بخوره آخه تا کی امیدوارم این ناعدالتی ها هرچه زودتر از بین رقته و حق پرسپولیس را پایمال نکنند
در حق پرسپولیس ظلم شده رسیدگی کنین لطفا
@@@@@@ MOH3EN . SHEYKHI @@@@@@
Re: perspolis
خدا لعنت کنه کسی که پرسپولیس رو به اینجا کشانده آقای تاج و آقای ایرانیان گوش میدید پرسپولیس ها چی میخواند یا براتون مهم نیست
به خاطر باور به این مساله که مافیای سازمان یافته ای علنا بر علیه پرسپولیس فعالیت می کنه. اما کور خوندن: شعار ما: ملت پرسپولیسی دولت اس دق لالی
پرسپولیس کشون
:به قول آقای برانکو قبول دارم اشتباهات داوری همه جای دنیا هست ولی چرا همیشه (این اشتباهات به ضرر پرسپولیسه
Danialtorkzadeh
سلام،میخواهم صادقانه خدمت تمامی هواداران عزیز و دوست داشتنی تیم بزرگ پرسپولیس عرض کنم،که این تیم هوادارانی دارد که پشتش را خالی نکرده و همیشه در شرایط بد حمایتش میکند.ما به تمامی ایران و جهان ثابت خواهیم کرد که تیم پرسپولیس بی کس و کار نیست.دوستتان دارم و باور داشته باشید با تمامی وجودم...
این متن را نوشتم
پرسپولیس با داشتن هوادارانی چون شما به خودش میبالد.
Re:
اقای کفاشیان...لطفا به این وضع عجیب ناداوری ها که برعلیه پرسپولیس به وجود اومده رسیدگی کنید..دیگه کم کم داره مشخص میشه داوری ها برای یکی دوتا تیم خاص لیگ برتر سوت زده میشه
| This discussion has been closed. |
اقای کفاشیان لطفاً پیگیری کنید در خصوص ناداوریها