Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
درخواست
جناب آقای بانکیمون دبیر کل محترم ملل متحد ما امضا کننده این بیانه به عنوان جمعی از ملت ایران درخواست داریم که به نامه اعتراضی دولت مابه جناب عالی در مورد حکم دادگاههای آمریکا برای برداشت غیر قانونی دومیلیارد دولارازاموالمان دراین کشورتوجه کردهو از این عمل که خلاف رویه بین الملل استبشدت قاطعانه جلوگیری کنید
The government of the USA is a robber and a racism.
I thank you for justice and peace and security for the whole world
آمریکا بجای خوردن و دزدیدن پول مردم ایران، بهتره دست از حمایت آل سعود ،مهد تروریست و داعش پرور برداره و غرامت و خسارتشو از عربستان بگیره...
@Omidkarimi323
هیهات من الذلة
دولت مردان آمريكا بايد بدانند ايرانى وطن فروش نيست و از حقش نميگذره،درود بر ايران و ايرانى
من سرزمین مادری را دوست دارم من سرزمین مادری را دوست دارم لبخند شیرین دری را دوست دارم هر چند از فیروزه ام اما همیشه کرد و بلوچ و آذری را دوست دارم ایمان من تحریم ها درهم شکسته زیرا که من خودباوری را دوست دارم فرزند ایرانم همه اسطوره ها را هم آرش وهم کشوری را دوست دارم از حق خود یک گام هرگز برنگردم بومی ترین فناوری را دوست دارم اینجا ردیف از دست من در رفت زیرا مادر حجاب و روسری را دوست دارد هرجای این دنیا که باشم تا قیامت من سرزمین مادری را دوست دارم
| This discussion has been closed. |
we can